wybacz, ale jeżeli ktoś nie potrafi odpowiedzieć na zadane proste pytania to nie ma opcji aby był wart czyjeś uwagi (tak samo jak psy które pochodzą z tej hodowli).
jedyne co potrafisz to rzucać bezmyślnie cytatami z internetu, wytykając wady innych.
rada na przyszłość-potencjalny kupiec g... obchodzi co dzieje się w innych hodowlach, on chce wiedzieć co masz do zaoferowania ty i twoje psy. stowarzyszeń jest wiele ale twoje w ogóle nie budzi zaufania i nie dziw się jak ludzie pójdą po psa gdzie indziej
Moskiewski Pies Stróżujący
Moderatorzy:Robert A., Jarek, Marek
Tyle z tej jałowej dyskusji, że jak ktoś będzie szukał info o DZHP to sobie może poczytać ten wątek i wyciągnie własne wnioski. Dla mnie jesteście podejrzani i tacy pozostaniecie.
Jeśli ktoś chce psa, który nawet nie stał obok przedstawiciela rasy za jaką go podają to zapraszam do schroniska bądź fundacji, chociaż można odmienić los jakiejś bidy, a nie napychać kieszenie pożal się boże "hodowcom".
Jeśli ktoś chce psa, który nawet nie stał obok przedstawiciela rasy za jaką go podają to zapraszam do schroniska bądź fundacji, chociaż można odmienić los jakiejś bidy, a nie napychać kieszenie pożal się boże "hodowcom".
Seiti pisze:Tyle z tej jałowej dyskusji, że jak ktoś będzie szukał info o DZHP to sobie może poczytać ten wątek i wyciągnie własne wnioski. Dla mnie jesteście podejrzani i tacy pozostaniecie.
Czysta prawda moje Panie- kto wejdzie na ten wątek przeczyta również o was i o zkwp. Na pewno dojdzie do wniosku, że po co napychać wam kieszenie kupując psa rasowego z rodowodem zkwp skoro takie same może znaleźć w każdym schronisku dla psów – za darmo. Nie mniej cieszy mnie, że zrozumiałyście nauczkę i przystałyście atakować porządnych hodowców z innych związków. Nie radzę wam tego robić- chyba, że chcecie od nowa wzbudzić dyskusje w tak bolesnym dla was temacie jak hodowla psów rasowych w zkwp.
-
Temat hodowli ZKwP nie jest dla mnie bolesny. Natomiast dla ciebie, jak widać, jest. Bo nie masz ludziom nic do zaproponowania niż przedstawienie ZKwP w jak najgorszym świetle. A to kiepska reklama. Zamiast wyróżniać się na tle innych poprzez wyższe standardy pokazujesz kanalie i mówisz "ja jestem lepszy od tych najgorszych", ale już nie porównujesz się do tych najlepszych. Czemu? Boisz się tego porównania?
A co tu porównywać? Nowe dogi? "Rasy" co to nie wiadomo, co to ma być? Z czym on ma to porównać, tylko z pseudo ZKwP. Chyba nie zaliczasz siebie do porządnych hodowców? Twój alternatywny świat musi być niezły, że nie dostrzegasz wad psów i warunków w jakich przyszło im żyć. Jeszcze się nimi chwalicie.
Mam swoje zdanie o ZKwP, wiem co tam się dzieje, ale też wiem, ze nie wolno wrzucać wszystkich do jednego worka. Temat bolesny? Tematem bolesnym jest dla mnie śmierć mojej suki, która była KUNDLEM, a podobno wieść niesie, że bezrasowce takie zdrowe...
Mam swoje zdanie o ZKwP, wiem co tam się dzieje, ale też wiem, ze nie wolno wrzucać wszystkich do jednego worka. Temat bolesny? Tematem bolesnym jest dla mnie śmierć mojej suki, która była KUNDLEM, a podobno wieść niesie, że bezrasowce takie zdrowe...
Mamy prawdziwą przyjemność poinformować Państwa, iż w dn. 07/08.04.2014 na świat przyszło 12 pięknych moskali (1 piesek i 11 suczek). Szczenięta są zdrowe i dobrze się rozwijają co stwierdzamy na podstawie informacji często przekazywanych nam od nowych wlascicieli MPS oraz w wyniku własnych codziennych obserwacji. 11 szczeniąt trafiło już do nowych domostw, gdzie mogą dawać wiele radości na co dzień oraz kochać i bronić swoje "stado". Szczenięta są po trzech szczepieniach (łącznie ze szczepieniem na wścieklizne), są odrobaczone, posiadają wszczepiony chip, rodowód, aktualną książeczkę zdrowia oraz wyprawkę.
Pozostała jedna suczka : DIWA. ZAPRASZAMY DO REZERWACJI!!
ZDJECIA SUCZKI - http://www.moskale.pl/index.php/szczenieta/miot-d
Pozostała jedna suczka : DIWA. ZAPRASZAMY DO REZERWACJI!!
ZDJECIA SUCZKI - http://www.moskale.pl/index.php/szczenieta/miot-d
To znaczy że chciałes poinformowac o kolejnym miocie kundelków które pragniesz oddac do adopcji?
A kiedy nam oznajmisz o kastracji wszystkich psów w swoim chlewiku?
A kiedy nam oznajmisz o kastracji wszystkich psów w swoim chlewiku?
[quote="Sarmacja"][quote="Seiti"]Tyle z tej jałowej dyskusji, że jak ktoś będzie szukał info o DZHP to sobie może poczytać ten wątek i wyciągnie własne wnioski. Dla mnie jesteście podejrzani i tacy pozostaniecie.
Jeśli ktoś chce psa, który nawet nie stał obok przedstawiciela rasy za jaką go podają to zapraszam do schroniska bądź fundacji, chociaż można odmienić los jakiejś bidy, a nie napychać kieszenie pożal się boże "hodowcom".[/quote]
Czysta prawda moje Panie- kto wejdzie na ten wątek przeczyta również o was i o zkwp. Na pewno dojdzie do wniosku, że po co napychać wam kieszenie kupując psa rasowego z rodowodem zkwp skoro takie same może znaleźć w każdym schronisku dla psów – za darmo. Nie mniej cieszy mnie, że zrozumiałyście nauczkę i przystałyście atakować porządnych hodowców z innych związków. Nie radzę wam tego robić- chyba, że chcecie od nowa wzbudzić dyskusje w tak bolesnym dla was temacie jak hodowla psów rasowych w zkwp.[/quote]
Bo Opętani Hodowcy z zkwp nie widzą u siebie kłody w oku a dostzregają u uczciwych hodowców z innych związków drzazgę .
Monopol ZKWP się skończył ale zostala tam nadal Komuna i układziki
Jeśli ktoś chce psa, który nawet nie stał obok przedstawiciela rasy za jaką go podają to zapraszam do schroniska bądź fundacji, chociaż można odmienić los jakiejś bidy, a nie napychać kieszenie pożal się boże "hodowcom".[/quote]
Czysta prawda moje Panie- kto wejdzie na ten wątek przeczyta również o was i o zkwp. Na pewno dojdzie do wniosku, że po co napychać wam kieszenie kupując psa rasowego z rodowodem zkwp skoro takie same może znaleźć w każdym schronisku dla psów – za darmo. Nie mniej cieszy mnie, że zrozumiałyście nauczkę i przystałyście atakować porządnych hodowców z innych związków. Nie radzę wam tego robić- chyba, że chcecie od nowa wzbudzić dyskusje w tak bolesnym dla was temacie jak hodowla psów rasowych w zkwp.[/quote]
Bo Opętani Hodowcy z zkwp nie widzą u siebie kłody w oku a dostzregają u uczciwych hodowców z innych związków drzazgę .
Monopol ZKWP się skończył ale zostala tam nadal Komuna i układziki
witam:) czytając te wszystkie informacjie doszłam do wniosku ze jak się chce mieć kochanego i wiernego psa to niezależnie jaki będzie to związek to warto posiadac takiego przyjaciele
-
Zapraszamy do odwiedzin naszej stronki z licencjonowaną suką hodowlaną,stronka zawiera dokładne informacje o rasie,historie,liczne fotki jak i dokumenty z badaniami naszej suni która zdała wszystkie kategorie testów psychicznych,jest wolna od dysplazji HD/A,posiada certifikat DNA i otrzymała wiele doskonałych ocen na wystawach.Nasza hodowla jest jedyną na Śląsku blisko Opolskiego.Na lato 2016 planujemy miot L.ZAPRASZAMY do rezerwacji szczeniąt,kontakt i wiecej info na...
http://www.moskiewskie-kraina-mery.weebly.com
http://www.moskiewskie-kraina-mery.weebly.com
-
Nie polecam hodowli psów moskiewski pies stróżujący
HODOWLA MOSKIEWSKIE RANCZO sprzeedaje psy z dysplazją stawów
hodowca ma gdzieś dobre imie hodowli
HODOWLA MOSKIEWSKIE RANCZO sprzeedaje psy z dysplazją stawów
hodowca ma gdzieś dobre imie hodowli
-
- Informacje
-