mam około rocznego kotka, który je w większości mokrą karmę (z puszek) kupuję mu zarówno karmę dla juniorków jak i dla kotów dorosłych... ale sama nie wiem jaka byłaby dla niego lepsza? I co jeszcze jedzą koty i ile razy dziennie powinno się je karmić żeby nie utyły (mój jest domowy niewychodzący)? - do tej pory przygarniałam tylko psy
ps. czy Wasze koty też domagają się jedzenia o 4-tej nad ranem???
jaka karma dla rocznego kota
Podobnie było gdy poprzednio zakupiłem puszki Animondy Carny Indyk i królik. Puszka indyk z krolikiem wersja "polska" byla gorsza niz "niemiecka".
Umiescilem ten komentarz na stronie zooplus i nie zostal umieszczony. Tutaj na krakvecie na razie jest.
Umiescilem ten komentarz na stronie zooplus i nie zostal umieszczony. Tutaj na krakvecie na razie jest.
Mój 14-miesięczny Teodor dostaje Animonde mokrą i Royal canin chrupki - dla dorosłych kotów. Uuwielbia zwłaszcza mokre żarcie wygląda slicznie i zdrowo, bryka jak szatan, a sierść ma jak jedwab Tak więc te 2 firmy gorąco polecam.
Czasem dostanie też puszeczkę Butchers, bo bardzo lubi.
Podaję mu jedzenie (mokre) w małych porcjach 3 razy dziennie, cały czas w drugiej miseczce sa chrupki. Nie jest spasiony
Czasem dostanie też puszeczkę Butchers, bo bardzo lubi.
Podaję mu jedzenie (mokre) w małych porcjach 3 razy dziennie, cały czas w drugiej miseczce sa chrupki. Nie jest spasiony
witam
moje kotki jadły boscha dla juniorów... fajna jakość za dobrą cenę, josera jest też ok
moje kotki jadły boscha dla juniorów... fajna jakość za dobrą cenę, josera jest też ok
Mam dwa kotki. Majeczkę 8 m-cy i Maniusia 3 latka. KarmaWhiskas jest pachnąca, pożywna i po minach kotków widać, że jest też smaczna. Kotki zawsze w miseczkach mają suchą karmę, a na kolację i śniadanko dostają mokrą z puszki lub saszetek. Oprócz wody daję im także specjalne mleko, ponieważ Maja jest uczulona na krowie. Zwierzaki sa szczęśliwe, zdrowe i maja masę energii do wspólnych zabawach.
-
Od początku kotka (obecnie 9 miesięcy) je na zmianę Purinę One i Perfect Fit Junior, z małymi przerwami na Brit Care i Brit Premium.
Wiem, że te dwie pierwsze są marnej jakości. Czy ktoś może polecić jakaś karmę lepszej jakości a przystępną cenowo i co najważniejsze aby dało się kupić małe paczki 2-4 kg maks. gdyż na jednorazowy wydatek dużej paki mnie nie stać, a też kot jest bardzo wybredny i ma problem by jedną taką 800 gram zmęczyć do końca w 2 tygodnie i nudzi jej się smak.
Wiem, że te dwie pierwsze są marnej jakości. Czy ktoś może polecić jakaś karmę lepszej jakości a przystępną cenowo i co najważniejsze aby dało się kupić małe paczki 2-4 kg maks. gdyż na jednorazowy wydatek dużej paki mnie nie stać, a też kot jest bardzo wybredny i ma problem by jedną taką 800 gram zmęczyć do końca w 2 tygodnie i nudzi jej się smak.
My kupujemy ta od bozity i u nas się sprawdza . Karma ma świetny skład wiec ja podajemy :)
-
- Informacje
-