wypadanie sierści
W ostatnim czasie mój kot (7 mies.) traci więcej niż zwykle włosów okrywowych. Codziennie go szczotkuję i widzę na zgrzebełku mniej puchu, a sporo długich włosów. Tydzień temu był kastrowany, więc może to stres, a może wiosna, albo kaloryfery.... Poza tym wygląda na zdrowego. Czy trzeba mu podawać jakieś witaminy, a jeżeli tak to jakie
ja ostatnio podaje to :
http://www.krakvet.pl/product_info.php? ... ts_id=1547
ja mam ten sam problem, mimo ze kot dostaje witaminy, wypadanie wlosow nadal jest! i wcale sie nie zmniejszylo
ja mam ten sam problem, mimo ze kot dostaje witaminy, wypadanie wlosow nadal jest! i wcale sie nie zmniejszylo
ja wlasnie zakupilam BIOFAKTOR Dermatix - preparat wzmacniający sierść kota 100tab, mam nadzieje ze pomoze , bo wczesniej Kizia zazywala Faelvital, ale nie pomogło
poniewaz moja kotka miala male klopoty zdrowotne dostala od weta Rossovet-recovery gel
Jest to specyfik poprawiajacy ogolna kondycje kota (i psa) . Kotce wypadala siersc i miala jakby lupies. Po podaniu tego leku - przez 7 dni zauwazylam, ze lupiez zniknal, siersc nie wypada, blyszczy sie.
w najblizszych dniach dowiem sie czy poprawilo sie tez wnetrze kotki, czy trzeba bedzie podjac jakies powazniejsze leczenie.
Jest to specyfik poprawiajacy ogolna kondycje kota (i psa) . Kotce wypadala siersc i miala jakby lupies. Po podaniu tego leku - przez 7 dni zauwazylam, ze lupiez zniknal, siersc nie wypada, blyszczy sie.
w najblizszych dniach dowiem sie czy poprawilo sie tez wnetrze kotki, czy trzeba bedzie podjac jakies powazniejsze leczenie.
witam, nie znam jeszcze tutejszych obyczajów, ale czy nie łatwiej jest podać nazwę artykułu, a nie odsyłacz, czy odsyłacz do odsyłacza (vide Twój następny post)carmella pisze:ja ostatnio podaje to :
ja podaję swojemu ogonkowi Gimpet BeautyKiss z biotyną i widze znaczną poppoprawę...następny w kolejce do wypróbowania jest Beaphar Kittys Junior
makadamia pisze:witam, nie znam jeszcze tutejszych obyczajów, ale czy nie łatwiej jest podać nazwę artykułu, a nie odsyłacz, czy odsyłacz do odsyłacza (vide Twój następny post)
A czy nie łatwiej podać od razu link do produktu, żeby nie trzeba było szukać?? Jeśli ktoś niekoniecznie chce kupić ten produkt w Krakvecie to kliknie na link, poczyta i zakupi gdzie indziej- ale będzie wiedział jak to wygląda i poczyta do czego dokładnie słuzy, jak się dawkuje lub podaje, ile orientacyjnie kosztuje itp. To chyba lepiej niż podanie nazwy i szukanie po całym sklepie. Osoby nowe mogą mieć problem z szukaniem, zresztą nie tylko nowe, przeciez nie da się zapamiętac umiejscowienia wszystkich produktów. Kliknięcie na link nie jest chyba tak strasznie wyczerpujące, że aż niemożliwe.
Pozdrawiam
Ania i koty
[quote="DamaKier] Kliknięcie na link nie jest chyba tak strasznie wyczerpujące, że aż niemożliwe.
Pozdrawiam
Ania i koty[/quote]
Biorąc pod uwagę prędkość mojej "rakiety" cokolwiek denerwujące , a może nazwa i link
pozdawiam
Pozdrawiam
Ania i koty[/quote]
Biorąc pod uwagę prędkość mojej "rakiety" cokolwiek denerwujące , a może nazwa i link
pozdawiam
Popierammakadamia pisze: a może nazwa i link
A przy okazji- mój kot nareszcie przestał się sypać. Na szczotce zostaje tylko trochę puchu, ale już tak standardowo. Nie wiem czy to ochłodzenie czy podawanie kotu od paru miesięcy tabletek witaminowych z rybą (Gimpet). W każdym razie jest o niebo lepiej - czego i innym zakoconym życzę
Cieszę się i pozdrawiam
Ania i koty
Ania i koty
Wątek odświeżam, bo mam pewne pytania do Diany i wszystkich innych kociarzy, którzy używali "Gammolenu":
1. Czy preparat jest skuteczny?
2. Jakie jest dawkowanie dla kota ważącego ok. 4kg?
3. Czy preparat jest w formie tabletek czy kapsułek? Czy są one duże? Jak podawać kotu taką tabletkę, żeby wszystko obeszło się bez większych stresów? Jak wy to robiliście?
1. Czy preparat jest skuteczny?
2. Jakie jest dawkowanie dla kota ważącego ok. 4kg?
3. Czy preparat jest w formie tabletek czy kapsułek? Czy są one duże? Jak podawać kotu taką tabletkę, żeby wszystko obeszło się bez większych stresów? Jak wy to robiliście?
-
- Informacje
-