Witam.
Od miesiąca mam nowego psa, a właściwie suczkę. Zdziwiony jestem jej siusianiem zupełnie jakby była pieskiem - zadziera nogę. Czym to może być spowodowane??
nietypowe siusianie
moge panu powiedziec ze mam od 2 lat adoptowana suczke . Ma juz 10 lat i na poczatku tez mnie zdziwilo kiedy widzialam jak przechodzac obok jakiejs kupki ziemi czy chodnika zadziera noge do gory i najzwyczajniej siusia . Ale w tym nie ma nic dziwnego , bo ona tam po porostu czuje jakis zapach i pokrywa swoim pochadzacym z moczu , bo przeciez psy i w ten sposob zaznaczaja teren .A moze to byc zwiazane tez z tym ze ona jeszcze sie przyzwyczaja do nowego terytorium i zaznacza go zeby byc pewna nastepnym razem kiedy pojdzie ze ten teren juz zna .
Takze prosze sie nie przejmowac , to normalne . A na plaskim napewno bedzie siusiac normalnie jak przystalo na pelna kultury i wyrachowania suczke:)
Takze prosze sie nie przejmowac , to normalne . A na plaskim napewno bedzie siusiac normalnie jak przystalo na pelna kultury i wyrachowania suczke:)
- morski.kac
- Kontakt:
Moja sunia siusiala normalnie dopoki nie zaprzyjaznila sie z pieskiem... potem owszem na plaskim jakos malo wygodnie jej bylo lape podnosic, ale jak zazela podlewac latarnie i przymierzala sie do kol samochodowych opadly mi rece Troche jej to minelo, ale zawsze miala choc troche uniesiona lape... dodam jeszcze ze niezwykle jej odpowiadaly inne sunie z cieczką, a na pieska jakos nie miala nigdy ochoty
ale moze to tylko taka mała wajcha byla
ale moze to tylko taka mała wajcha byla
-
- Informacje
-