Szczeniak sam w domu
-
Usuwam wpis merytoryczny.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2014, 08:34 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale napisałam że będzie chodził do lasu a więc na pewno nie obejdzie się bez węszenia. Będę również dawała mu wyzwania, np. szukanie piłki zabawa w chowanego czy zabawa połączona ze szkoleniem w psim przedszkolu
Labrador to wszechstronny pies pracy, możesz z nim robić wiele rzeczy ale głównie używany w pracy węchowej. Tropienie to świetna zabawa- dla człowieka i przede wszystkim dla psa (ja nie mam możliwości zgubienia kluczy, rękawiczek czy telefonu ) Polecam tropienie gorąco.
Królowo, bezproduktywne bieganie nakręca, przynajmniej, moją jeszcze bardziej, a jak fajnie szuka sobie wtedy zajęcia sama. Dobrze, że ludzi zostawiła już w spokoju
Królowo, bezproduktywne bieganie nakręca, przynajmniej, moją jeszcze bardziej, a jak fajnie szuka sobie wtedy zajęcia sama. Dobrze, że ludzi zostawiła już w spokoju
-
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2014, 08:34 przez Snedronningen, łącznie zmieniany 1 raz.
A mozna rozwinać?Snedronningen pisze:Takie bezproduktywne bieganie od czasu do czasu jest fajne, ale pies taki jak labrador lubi mieć kontakt z człowiekiem i ja zapewniałabym mu rozrywki, w których właściciel tez czynnie uczestniczy
Królowo????Seiti pisze:Labrador to wszechstronny pies pracy, możesz z nim robić wiele rzeczy ale głównie używany w pracy węchowej. Tropienie to świetna zabawa- dla człowieka i przede wszystkim dla psa (ja nie mam możliwości zgubienia kluczy, rękawiczek czy telefonu ) Polecam tropienie gorąco.
-
-
- Informacje
-