A Ty znowu swoje. To ile w takim razie mięsa ma Animonda wg Ciebie?Liwia pisze:Borysku - o to mi wlasnie chodzi oczywiscie. Nie zgodze sie co do ilosci meisoa wyliczonej przewz Ciebie: bo dodatkiem beda przeciez czesci krowy zawierajace bialko (rogi? skora?) wiec miesa na bank jest mniej niz 60%. I tylko o to mi chodzilo - zeby uwazac na firme ktora ma powod, by nie podac skladu swego produktu.
Pozdrawiam!
animonda
Nie wiem, trzeba byloby znac albo procedury firmy (nie znam) albo rzetelnie zadeklarowany sklad (nie podano) albo byc jasnowidzem (nie jestem).Iza-Erin pisze: A Ty znowu swoje. To ile w takim razie mięsa ma Animonda wg Ciebie?
Dla mnie raczej EOT, pozdrawiam!
No ale puszki carny są dobre. Ja podawałam mojemu kotowi je 2 lata ale wkoncu przestałam bo mu się przyjadły i zaczęłam dawać puszki z royala.
To Royal ma puszki?Teresa Rucińska pisze:No ale puszki carny są dobre. Ja podawałam mojemu kotowi je 2 lata ale wkoncu przestałam bo mu się przyjadły i zaczęłam dawać puszki z royala.
Pierwszy raz słyszę. Możesz podać jakiegoś linka?
-
- Informacje
-