Co sądzicie o karmie BOSCH dla kociąt??
Cena jest bardzo niska ale obawiam się ,że i jakośc też nie za bardzo . Jeśli ktoś karmił tą karmą to bardzo proszę o info
Mój maluch jadł HILL'S , ACANA , RC jak BOSCH ma się do tych karm . W opisie nie ma składu więc ktoś może ma jeszcze opakowanie i może mi po krótce opisac
pozdrawiam
BOSCH
Bosh, ale Sanabelle jest dobrą karmą
Dziękuje za informacje i w takim razie zamówie małą paczuszkę i zobacze czy małej smakuje
pozdrawiam
pozdrawiam
Zgadzam się, Sanabelle to karma bardzo przyzwoita a innych Boshów bym nie poleciła, do RC czy Hill'sa to mają one się nijak. Tylko małe ostrzeżenie- Sanabelle ma w sobie to coś, co koty uwielbiają, to chyba jedna z najbardziej lubianych przez koty karma (choć nie można stwierdzić, że wszystkie za nią przepadają). Wiele kociarzy o tym mówi, ja sprawdziłam na swoich i Sanabelle uwielbiały wręcz- także przy kotku z dużym apetytem to radze uważać Karmę trzeba dawkować
No właśnie i tu mam problem .ale kupię zobacze może nie będzie aż tak jej smakowła albo wymieszam jej z inną.
W każdym razie dzięki za ostrzeżenie
W każdym razie dzięki za ostrzeżenie
uwielbiają, bo mam wrażenie że ma uzależniacze oraz substancje smakowe. Ja jednak wole karmy z najwyższej półki: RC, Hill's, Mastery.
-
- Informacje
-