I co Ci wyszlo z tych porównań? Czym się te karmy różnią między sobą?ATA pisze:Ja z góry założyłam, że kotka jest wysterylizowana i pod tym kątem odpowiadałam, porównując karmy dla kastratów i wysterylizowanych kotek.
Czy można mieszać suche karmy?
Można mieszać, też dziala. Ja mieszam już rok i kamień się nie osadza.Robert pisze:Mam jeszcze pytanie odnośnie mieszania karm suchych.
Czy karmę typu SKIN YOUNG MALE S/O,lub inną np.zapobiegającą osadzaniu się kamienia i jego usówania z zębów,również można zmieszać z karmą podstawową? Czy tego typu karmy lepiej jest podawać oddzielnie.
Wyszło mi, że tylko nazwąkropka75 pisze:I co Ci wyszlo z tych porównań? Czym się te karmy różnią między sobą?ATA pisze:Ja z góry założyłam, że kotka jest wysterylizowana i pod tym kątem odpowiadałam, porównując karmy dla kastratów i wysterylizowanych kotek.
Tak też myślalam.ATA pisze:Wyszło mi, że tylko nazwąkropka75 pisze:I co Ci wyszlo z tych porównań? Czym się te karmy różnią między sobą?ATA pisze:Ja z góry założyłam, że kotka jest wysterylizowana i pod tym kątem odpowiadałam, porównując karmy dla kastratów i wysterylizowanych kotek.
A przy okazji - przez pomyłkę kupiłam w ostatnim zamówieniu RC Skin Young Male Weight & Stones (okrągłe krokieciki z dziurką) zamiast tego samego tylko bez Skin w nazwie (kwadratowe krokiety). Chyba mi się ten upał na oczy rzucił No i niestety Fiodor zjadł jedno kółeczko, wypluł z obrzydzeniem, następnie wchlapał łapką połowę miski z wodą do michy z karmą a później całość usiłował zagrzebać w dywan. A patrzył na mnie tak, jakbym mu stanęła glanem na ogon. Czyżby mu nie smakowało? Ki diabeł ....
kotom bardziej smakuje ze skinem czy bez skina?
bo zastanawiam sie nad zakupem tej karmy.
bo zastanawiam sie nad zakupem tej karmy.