Witam,
niedawno zamieszkalam w Wielkiej Brytanii i mam tu wielki klopot z dobraniem karmy do ktorej moje koty sa przyzwyczajone.
Sucha karma jest dostepna w wielkim wyborze (moje jedza Hillsa)
Gotuje im kurczaka, indyka, wolowine, daje im tunczyka i to tez jest oczywiscie dostepne ale niestety nie ma niczego podobnego do ulubionych przez moje koty puszek Animondy . Nikt tego nie sprowadza do WB .
W dobrych sklepach kroluja puszki whiskasa, felixa itp. W lecznicach to samo!
Niedawno w Tesco odkrylam saszetki na ktorych jest napisane ze zawieraja 70 % miesa. Wygladaja, pachna wspaniale moje koty bardzo je polubily i jedza bez problemu ale ja sie zastanawiam jak to mozliwe ze tylko w Tesco jest dostepny ten produkt?
Opakowanie ludzaco przypomina fiolety whiskasa. Producent to firma Naturesmenu. Czy wiecie cos na temat tej firmy? Czy mozna im zaufac?
Dziekuje i pozdrawiam Catrina nadal nie zalogowana.
czy znacie prod. Naturesmenu?
jeśli potrzeba to nasz asortyment wysyłamy na cały świat. Więc możemy sprawdzić ile wysyłka do GB . Ja osobiscie z tym producentem nie miałem do czynienia.
Ja też się z taka firmą nie spotkałam, ale skoro piszą, że 70% MIĘSA to chyba prawda. W opisywaniu składu nie można raczej oszukiwać. Tak mi się zdaje przynajmniej
Dzień Dobry jestem właścicielką sklepu zoologicznego w Łodzi ... opisywany przez państwa produk jest w asortymecje mojego sklepu lecz nie cieszy sie zbyt dobrą opinią ... raz ,że jest dośc drogi a dwa ,że ponoć bardzo szybko sie psuje .
To ,że zawiera 70% mięsa to jest lekka przesada.Jeżeli miala bym polecac to zdecydowanie Animonde.Jest to duzo lepsza firma niż Nature's:menu ,ale to zdecydowanie zależy od tego co kot/pies lubią to jest wyłączenie wybór naszych pupilów .
Pozdrawiam
To ,że zawiera 70% mięsa to jest lekka przesada.Jeżeli miala bym polecac to zdecydowanie Animonde.Jest to duzo lepsza firma niż Nature's:menu ,ale to zdecydowanie zależy od tego co kot/pies lubią to jest wyłączenie wybór naszych pupilów .
Pozdrawiam
-
- Informacje
-