HILL'S

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia kotów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

MONIKA K

09 września 2006, 22:57

CZY KTOŚ MOŻE MI POWIEDZIEC CZY KOCIAKI CHĘTNIE JEDZĄ HILLSA Z TUŃCZYKIEM????? :roll: CHODZI MI O KITTENA BO MOJA KICIA CHĘTNIE JE HILL'S CHICKEN I CHCĘ JEJ KUPIC Z TUŃCZYKIEM( DLA ODMIANY) .
OCZYWIŚCIE CHODZI MI O SUCHE :wink:
DamaKier
Kontakt:

09 września 2006, 23:06

Sytuacja jest prosta- musisz kupić mała paczuszkę i kici po prostu podać. Nawet gdyby to była najsmakowitsza karma dla tysięcy kotów, to dla twojego może okazać się okropna i odwrotnie. Zapewne w tym wątku pojawłyby się opinie pozytywne i negatywne, dlatego niczego ci raczej nie ułatwimy swoimi komentarzami. Karmy rybne są na ogół jedzone bardzo chętnie, myślę, że jak kicia zjada kurczakowego Hill'sa to z rybką problemów mieć nie powinna- choć jak mówiłam to nie jest nic pewnego. Nigdy się nie dowiesz czy lubi Hill'sa tuńczykowego jak jej po prostu nie zakupisz małego woreczka na spróbowanie i nie podasz :wink:
MONIKA K

09 września 2006, 23:25

MASZ OCZYWIŚCIE RACJĘ W 100% KUIĘ JAJ MAŁĄ PACZUSZKĘ I SPRAWDZĘ . :roll: PYTAM BO KUPIŁAM JEJ SASZETKĘ FELIXA Z RYBĄ I NIE CHCIAŁA JEJ JEŚC . POMYŚLAŁAM ,ŻE MOŻE MALUTKA NIE LUBI RYBY ??!! :shock:
ALE TE SASZETKI FELIXA TEŻ NIE NAJLEPSZE ( NIBY ORGINALNY) :roll: . NIE BĘDĘ ICH WIĘCEJ KUPOWAC . NIE MA TO JAK ANIMONDA MNIAM MNIAM :lol: :lol: OCZYWIŚCIE DLA MALUTKIEJ :D :D
DamaKier
Kontakt:

12 września 2006, 22:19

No fakt, Felix do najbardziej prestiżowych karm nie należy. Myślę, że ogólnie mała rybkę lubi, po prostu pucha cosik jej nie podeszła.
ATA

12 września 2006, 22:28

Mój kot za wszystkie karmy Hill'sa dałby się ogolić na łyso i pomalować w rzucik w myszki dlatego ze względu na tendencję do tycia Hill'sa nie dostaje (czasem troszkę Hairball Control). Według mnie to naprawdę świetne karmy :D.
carmella
Kontakt:

13 września 2006, 08:11

moje koty jakoś Hill'sa nie pokochały. Lubią jedynie Oral i Hatirball - jako domieszkę.
Awatar użytkownika
diana
Kontakt:

22 września 2006, 11:26

moim tez hill's nie smakowal-dawalam oral, moze dlatego??? jadly jak juz wszystko sie skonczylo-nie mialy wyjscia :wink:
ODPOWIEDZ
  • Informacje