CZY KTOŚ MOŻE MI POWIEDZIEC CZY KOCIAKI CHĘTNIE JEDZĄ HILLSA Z TUŃCZYKIEM????? CHODZI MI O KITTENA BO MOJA KICIA CHĘTNIE JE HILL'S CHICKEN I CHCĘ JEJ KUPIC Z TUŃCZYKIEM( DLA ODMIANY) .
OCZYWIŚCIE CHODZI MI O SUCHE
HILL'S
Sytuacja jest prosta- musisz kupić mała paczuszkę i kici po prostu podać. Nawet gdyby to była najsmakowitsza karma dla tysięcy kotów, to dla twojego może okazać się okropna i odwrotnie. Zapewne w tym wątku pojawłyby się opinie pozytywne i negatywne, dlatego niczego ci raczej nie ułatwimy swoimi komentarzami. Karmy rybne są na ogół jedzone bardzo chętnie, myślę, że jak kicia zjada kurczakowego Hill'sa to z rybką problemów mieć nie powinna- choć jak mówiłam to nie jest nic pewnego. Nigdy się nie dowiesz czy lubi Hill'sa tuńczykowego jak jej po prostu nie zakupisz małego woreczka na spróbowanie i nie podasz
MASZ OCZYWIŚCIE RACJĘ W 100% KUIĘ JAJ MAŁĄ PACZUSZKĘ I SPRAWDZĘ . PYTAM BO KUPIŁAM JEJ SASZETKĘ FELIXA Z RYBĄ I NIE CHCIAŁA JEJ JEŚC . POMYŚLAŁAM ,ŻE MOŻE MALUTKA NIE LUBI RYBY ??!!
ALE TE SASZETKI FELIXA TEŻ NIE NAJLEPSZE ( NIBY ORGINALNY) . NIE BĘDĘ ICH WIĘCEJ KUPOWAC . NIE MA TO JAK ANIMONDA MNIAM MNIAM OCZYWIŚCIE DLA MALUTKIEJ
ALE TE SASZETKI FELIXA TEŻ NIE NAJLEPSZE ( NIBY ORGINALNY) . NIE BĘDĘ ICH WIĘCEJ KUPOWAC . NIE MA TO JAK ANIMONDA MNIAM MNIAM OCZYWIŚCIE DLA MALUTKIEJ
No fakt, Felix do najbardziej prestiżowych karm nie należy. Myślę, że ogólnie mała rybkę lubi, po prostu pucha cosik jej nie podeszła.
moje koty jakoś Hill'sa nie pokochały. Lubią jedynie Oral i Hatirball - jako domieszkę.
moim tez hill's nie smakowal-dawalam oral, moze dlatego??? jadly jak juz wszystko sie skonczylo-nie mialy wyjscia
-
- Informacje
-