ile suchej karmy?
- Kot Maciuś :)
ano z glarreii krak mam swoją mają tam też RC
nie, jest tylko jeden... i nawiasem mówiąc cholernie drogi...
Te panie w ogóle ( nie ubliżając im oczywiście) średnio się wydają kompetentne, więc mogły nie wiedzieć o co chodzi
Ja swoją właśnie stamtąd mam. A patrzyłaś przy suchych karmach? Możliwe że się coś pomieszało i są też po stronach psich...
Te panie w ogóle ( nie ubliżając im oczywiście) średnio się wydają kompetentne, więc mogły nie wiedzieć o co chodzi
Ja swoją właśnie stamtąd mam. A patrzyłaś przy suchych karmach? Możliwe że się coś pomieszało i są też po stronach psich...
drogi rzeczywiscie tragicznie ten sklep.maja prawie dwukrotną przebitke Właśnie jak zobaczyłam minę pani w sklepie gdy spytałam o miarke tez odniosłam wrazenie że jest niezbyt zorientowana wiec przejrzałam przy karmach,zarówno psich jak i kocich i miarek nie było..
to może jeszcze będą
Ja tam czasem wpadam więc najwyżej jak będzie to Ci wezmę
Ja tam czasem wpadam więc najwyżej jak będzie to Ci wezmę
Przykro mi że nie było
Ja byłam jakieś półtora tygodnia temu i były do prawie do wszystkich karm. Bez problemu Pan dał mi dwie do Hillsa i dwie do PPP.
A sklep rzeczywiście drogi, ale nie wszyscy tam są niedouczeni. Trafiłam raz na bardzo miłą i wiele wiedząca Panią, tyle że nie chodziło o kota, a o chomika
A co do kota, to to się pochwalę że od wczoraj jestem kocią Mamą Nareszcie
Ja byłam jakieś półtora tygodnia temu i były do prawie do wszystkich karm. Bez problemu Pan dał mi dwie do Hillsa i dwie do PPP.
A sklep rzeczywiście drogi, ale nie wszyscy tam są niedouczeni. Trafiłam raz na bardzo miłą i wiele wiedząca Panią, tyle że nie chodziło o kota, a o chomika
A co do kota, to to się pochwalę że od wczoraj jestem kocią Mamą Nareszcie
ojej! to wrzucaj zdjątka jak tylko zdobędziesz aparat
hurra!
a ja mogę jeszcze dodać, że na na placu na stawach otworzyli/ otworzą sklep z karmą beta kronen (czy jak to się nazywa).
a ja mogę jeszcze dodać, że na na placu na stawach otworzyli/ otworzą sklep z karmą beta kronen (czy jak to się nazywa).
Koraliku, niektore koty to zarłoki i jadłyby bez ograniczeń, moznaby tylko im dosypywać, co skończyłoby sie kocią otyłościa. należy podawać kotu ilość karmy odpowiednią do jego potrzeb i takie porcje (mozna je nieco modyfikowac) sa podane na opakowaniu.a zeby je odmierzyc niezbędna jest miarka (łatwiej ją zdobyć niz np.wagę, choc ta tez moze oczywiscie byc ).a jaką karme je Twój kot ze podajesz mu bez ograniczeń
-
- Informacje
-