Jak długo mrozić surowe mięso?
moja kolezanka probuje wszystkie kocie karmy-ostatnio bardzo smakowaly jej miamory w puszkach z kurczakiem
Teraz na szczęscie zmądrzałam (nie za wiele, ale zawsze coś), bo kiedyś to nałogowo wyżerałam jedzenie dla psów i kotów. Jak miałam jakieś 4-5 lat i tata gotował ryż, mięcho i warzywa dla naszych ONków to ja stałam nad tym garem i się modliłam, zeby dla mnie co skapło W repertuarze wypróbowanego jedzonka dla zwierząt mam gotowane żarełko, RC dla ONków, psie puszki, kocie puszki, z kocich suchych karm to Royala tylko próbowałam, kabanosy z Vitakraftu dla kotów tez kiedyś kosztowałam i to nie tak całkiem dawno. Reasmując ze swoich doświadczeń moge bardziej polecić psie jedzonko, tylko nie radzę puszek dla psów w formie pasztetów- potem cały dzień czułam w ustach ten obrzydliwy smak. Dla kotów co w pysk nie wzięłam zaraz rybą śmierdziało, zupełnie nie polecamdiana pisze:moja kolezanka probuje wszystkie kocie karmy-ostatnio bardzo smakowaly jej miamory w puszkach z kurczakiem
Pozdrawiam
Ania i koty
postaram sie nie probowac chociaz jak nie bede miala co do gara wlozyc, to takie miesko w sosie czy galaretce na obiad calkiem, calkiem, a potem zasiade przed tv (jak mi nie wylacza pradu) i bede chrupac rc dla wybrednych-powiem, ze niezla prerspektywa
Hmm, ta pyszna galaretka.....a to mięsko...mmm, rozpływa się w ustach- czyżby to był Miamor czy Gimpet Shiny Cat?
Pozdrawiam
Ania i koty
chyba i jedno i drugie smakowice
i zapomnialam dodac, ze pysznie pachna tez z krabami i krewetkami-tylko posmarowac na kanapke
i zapomnialam dodac, ze pysznie pachna tez z krabami i krewetkami-tylko posmarowac na kanapke
Teraz przynajmniej wiem jakie konserwy na ewentualne wyjazdy zabierać
jako napoj proponuje kocie mleko-baaardzo pozywne
Pogłupiały nam dziewczyny
Upały już się przecież skończyły! Boję się myśleć, co będziemy czytać w przyszłym tygodniu - znów ma być gorąco i temperatura powyżej 30 st.
Upały już się przecież skończyły! Boję się myśleć, co będziemy czytać w przyszłym tygodniu - znów ma być gorąco i temperatura powyżej 30 st.
eeetam-my tylko zastanawiamy sie czy nie jesc razem, skoro to takie zdrowe i pozywne-taniej by wyszlo
a upaly wrocic nie moga, bo mi zamrazarka nie nadaza za chodzeniem kociego mieska
a upaly wrocic nie moga, bo mi zamrazarka nie nadaza za chodzeniem kociego mieska
Upały powróciły i znowu mam świra- ale nie cieszcie się, mi tak szybko wariat nie przechodzi (właściwie to mi wogóle nie przechodzi ).
dostalam probki iamsa i eukanuby-mysle, ze moga tez sie nadawac na przekaske i do tego ksiazeczka w jakich ilosciach najlepiej spozywac-tylko nie mam wagi-chyba bede musiala na lyzeczki
Zaraz Ci przejdzie, bo to ciepło trzydniowe jest.DamaKier pisze:Upały powróciły i znowu mam świra- ale nie cieszcie się, mi tak szybko wariat nie przechodzi (właściwie to mi wogóle nie przechodzi ).
A tak w temacie... jakby się tak faktycznie na kocie żarcie przerzucić to by z torbami poszedł szybko. Przeliczcie te kwoty i ilości dobowe na nasze ludzkie wymiary i wagę.
Z krabami to nie wiem ale kurczak plus tuńczyk ShinyCat został przeze mnie spróbowany. Byłam w takim szoku jak to zobaczyłam, że wcisnęłam tam palucha i spróbowałam. Jakby posolić to po prostu drób w galarecie. Mojej roboty nie jest wcale inny. Tylko przyprawić.diana pisze:chyba i jedno i drugie smakowice
normalnie nie moge
To zdanie mnie rozbiłokropka75 pisze:Byłam w takim szoku jak to zobaczyłam, że wcisnęłam tam palucha i spróbowałam.