Jak karmic mala kicie???
- Kasia i Maniuś
Ja również pracuje ok. 9 godz, doliczając jeszcze po godzinie drogi do pracy i z, czasem w domu nie ma mnie 11-12 godzin . Jak Maniek był mały to wychodząc do pracy ustawiałam mu kilka misek, stopniowo zmniejszając ich ilość. Teraz po ostatniej chorobie już całkiem Mańkowi zmieniło się jedzenie. Mokre jedzenie je tylko w nocy kiedy śpię, natomiast w ciągu dnia niewiele suchego. Nawet jeśli dam mu jedzenie mokre w ciągu dnia, to czeka go spotkanie z koszem Kompletnie nie wiem co robić, aby z powrotem wrócił na dzienne życia i jedzenie, gdyż warto wspomnieć, że jak kładę się spać, to ostatnio on strasznie szaleje, szczególnie o 4-tej nad ranem.
Jejku, a tak się bałam, że mój kotek będzie głodował... Sama wychodzę o 7 i wracam ok 16-17, teraz po przeczytaniu tych postów trochę się uspokoiłam Jeszcze jedno moje pytanie - czy jeżeli mój kotek będzie zostawał w domku sam przez tak długi okres czasu da sobie radę? W sumie, koty są samotnikami podobno... A ja niestety nie mam go przy kim zostawić
-
- Informacje
-