Jakie mokre dla kociaka?
Znajoma poprosiła mnie o zamówienie jakichś saszetek bądź puszek dla 3-miesięcznej kotki-znajdy. Ja jestem psiarą i niezbyt orientuję się w kocich sprawach Co możecie mi polecić? (z oferty Krakvetu dla kociąt)
Ja mogę ci polecić Animondę Rafine Soupe kitten (saszetka), Animonda Carny Kitten, Leonardo wołowina z jagnięciem, IAMS Kitten & Junior Rich in Chicken (saszetka)
To są puszki/saszetki, które ja ci polecam i które chętnie je mój 4miesięczny kocurek. Dobrej jakości są też puszki Hill's (też wypróbowane na moim Tofiku) ale dzięki nim przekonałam się, że mój maluszek nie lubi mokrych karm o konsystencji pasztetu/papki.
Zauwazyłam, iż sporo kotów woli kawałki mięsne, może kup kociakowi swojej znajomej puszkę Hill's lub Iams (to są te o konsystencji pasztetu, są dość dokładnie zmielone) i np. saszetkę Animondy i puszkę Leonarda (ja akurat kupowałam wersje z indykiem, były to kawałki mięska w galarecie) wtedy twoja znajoma będzie mogła sprawdzić co lubi a czego nie znaleziny kot;)
To są puszki/saszetki, które ja ci polecam i które chętnie je mój 4miesięczny kocurek. Dobrej jakości są też puszki Hill's (też wypróbowane na moim Tofiku) ale dzięki nim przekonałam się, że mój maluszek nie lubi mokrych karm o konsystencji pasztetu/papki.
Zauwazyłam, iż sporo kotów woli kawałki mięsne, może kup kociakowi swojej znajomej puszkę Hill's lub Iams (to są te o konsystencji pasztetu, są dość dokładnie zmielone) i np. saszetkę Animondy i puszkę Leonarda (ja akurat kupowałam wersje z indykiem, były to kawałki mięska w galarecie) wtedy twoja znajoma będzie mogła sprawdzić co lubi a czego nie znaleziny kot;)
Dzięki
Proszę bardzo, lubię pomagać
Animondy Rafine to bym za szczególnie nie poleciła. Nie powiem, sama nieraz moim kupię, ale drogie toto a skład bardzo średni. Dobre sa puszki Leonardo, Animonda Carny, Miamory wszystkie, Hill's (nie każdy kot lubi).
-
- Informacje
-