jogurt
Czy można dawać kocurkowi /kastrat/ słodki jogurt? Bardzo lubi, jak ja jem stara się wsadzić pyszczek do kubka. Dostaje trochę, czy to źle?
jeżeli tylko mu nie szkodzi i nie są to wielkie ilości tylko na polizanie nic się mu nie stanie.
Ja swoim kociakom daję czasami trochę serka waniliowego, a ostanio załapały smaka na śmietanę i sery -ale dostają po trochę.
Ale to jeszcze tak nie dziwi. Natomiast moja Pysia potrafi siedzieć przy mnie i się oblizywać kiedy jem coś z dodatkiem majonezu albo ser pleśniowy
No, ja czasami daję, ale dosłownie ociupinęBorysek pisze:To moja identycznie reaguje na musztardę (ale oczywiście jej nie daję ).
Mam roczna kotke, moja z kolei wcina ze mna activie, jak tylko uslyszy ze jem,przybiega i czeka az dam jej kubeczek do wylizania.Poza tym je chipcy o dziwo tylko paprykowe ,zaznaczam ze sa ta max 2 male kawaleczki,jak juz ma dosc odchodzi,a ostatnio wsuwala ser plesniowy taki naprawde smierdzacy ,az sie zdziwilam ze ma taki gust odnosnie jedzenia.
- kociaczek250
- Kontakt:
Mój kot niedawno oblizywał łyzkę od modu. Wcześniej wylizywał wodę z ogórków, przez co później wymiotował. Ale jego ostatni wybryk - wylizywanie... koncentratu pomidorowego - to już przegięcie!
Moja niunieńka bardzo lubi serek Danone waniliowy . Zazwyczaj zjadamy taki serek "na pół" . Pańcia łyżeczką nakłada troszkę serka na dłoń, a Perełka go zlizuje
Ostatnio zainteresowała się moim śniadaniem, a jadłam płatki fitness z mlekiem i miałam przygotowaną kromkę chleba z miodem. Perełeńka podeszła, powąchała i liznęła parę razy mleko wyjadając płatki, a potem zlizała cały mód i masło z chleba
Byłam tym tak ubawiona, że nie miałam siły zareagować , a niunia cała z siebie zadowolona zlizywała resztki miodu z pysia
Ostatnio zainteresowała się moim śniadaniem, a jadłam płatki fitness z mlekiem i miałam przygotowaną kromkę chleba z miodem. Perełeńka podeszła, powąchała i liznęła parę razy mleko wyjadając płatki, a potem zlizała cały mód i masło z chleba
Byłam tym tak ubawiona, że nie miałam siły zareagować , a niunia cała z siebie zadowolona zlizywała resztki miodu z pysia
Mój kot również lubi jogurt, ale czysty, bez dodatków smakowych, lubi również serki topione i żółty ser. W niewielkich ilościach, ale zjada ze smakiem.
-
- Informacje
-