Karma ANF
Co sądzicie o karmie ANF możę ktoś dawał tą karmę swojej kici i coś może powiedziec o niej więcej
ANF uchodzi za bardzo dobrą karmę i jest wymieniana w jednej grupie z RC, Hill's czy Biomill. Ja jej jednak nigdy nie stosowałam bo jest bardzo niewielki wybór - nie można dobrać karmy odpowiedniej do rasy, tuszy, stanu okrywy włosowej, skóry, nerek, wątroby itp. W Krakvecie jeśli się nie mylę są tylko 3 karmy ANF - jeden smak dla kociąt, dorosłych (dwie wielkości opakowania) i starszych kotów. Mój kot bardzo szybko się nudzi i wolę firmy, które proponują bardziej urozmaicony asortyment. Ale karma jest ok.
Popieram, firma ma dobrą opinię i karmy też sa dobre. Ja jakoś tak dłużej nią kotów nie karmiłam, bo cena jest szczerze mówiąc nie najmniejsza, a nie wiedziałam do końca czy kotom podpasuje. Zjadły w sumie ładnie, może niedługo wypróbujemy jeszcze raz ANF, jak na razie zaliczone było 1,5 kg
-
- Informacje
-