Dyskuje na temat prawidłowego żywienia kotów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
Gryzia

31 marca 2006, 17:19

Chciałam zapytać czy ktoś karmi swoje koteczki karmą Leonardo Premium. Słyszałam, że jest to jedna z lepszych karm. Jakie macie zdanie na temat tej karmy?
carmella
Kontakt:

01 kwietnia 2006, 17:58

Karma Leonardo jest bardzo OK. Mialam tylko wersje kitten.
Puszek moje koty nie jedza - nie jedza niczego co jest zamkniete w konserwie :) Tylko tacki i saszetki, wyjatek stanowia shiny cat'y - ale to takie malusie puszeczki.
DamaKier
Kontakt:

01 kwietnia 2006, 22:39

Kupuję moim 3 kotkom karme Leonardo w puchach. Kociaczki się zajadają, ma dobry skład i przystepną cenę. Puszki gorąco polecam. Karmy suchej nie znam, moze daj jakąs stronkę gdzie byłby podany skład i troche informacji?
carmella
Kontakt:

02 kwietnia 2006, 13:11

DamaKier pisze:Kupuję moim 3 kotkom karme Leonardo w puchach. Kociaczki się zajadają, ma dobry skład i przystepną cenę. Puszki gorąco polecam. Karmy suchej nie znam, moze daj jakąs stronkę gdzie byłby podany skład i troche informacji?
ja Leonardo dostalam od hodowcy. puszki widzialam w sklepach zwyklych i innych netowych. Leonardo prawie zawsze sa na wystawach. Psia wersja to Belcando :)
ODPOWIEDZ
  • Informacje