Karma Leonardo jest bardzo OK. Mialam tylko wersje kitten.
Puszek moje koty nie jedza - nie jedza niczego co jest zamkniete w konserwie Tylko tacki i saszetki, wyjatek stanowia shiny cat'y - ale to takie malusie puszeczki.
Puszek moje koty nie jedza - nie jedza niczego co jest zamkniete w konserwie Tylko tacki i saszetki, wyjatek stanowia shiny cat'y - ale to takie malusie puszeczki.
Kupuję moim 3 kotkom karme Leonardo w puchach. Kociaczki się zajadają, ma dobry skład i przystepną cenę. Puszki gorąco polecam. Karmy suchej nie znam, moze daj jakąs stronkę gdzie byłby podany skład i troche informacji?
ja Leonardo dostalam od hodowcy. puszki widzialam w sklepach zwyklych i innych netowych. Leonardo prawie zawsze sa na wystawach. Psia wersja to BelcandoDamaKier pisze:Kupuję moim 3 kotkom karme Leonardo w puchach. Kociaczki się zajadają, ma dobry skład i przystepną cenę. Puszki gorąco polecam. Karmy suchej nie znam, moze daj jakąs stronkę gdzie byłby podany skład i troche informacji?
-
- Informacje
-