Berni, chyba to nie sa super karmy
Animonde kupowałam dla Joli niedawno, koty jadły. Lepsze cos niz nic.
Karmy Bosch i ANIMONDA Rafine Cross Adult
Nie wiem jak Bosch, ale Animonda to raczej nieszczególnie, jest koloryzowana. Jak dziewczyny pisały to już taka dość niska półka, nie najniższa bo tam wiadomo co stoi Acana jest najlepszą karmą w taniej cenie, naprawdę dobra, można ją spokojnie zaliczyć do karm z wysokiej półki.
A co do tego Bento Kronen Menu Drobiowe to też żadna rewelka, ATA się chyba pomyliła i pomyslała o zwykłym Bento Kronen, które jest już droższe. Chyba najlepiej wziąść troche kotki głodem
Pozdrawiam
Ania i koty
A co do tego Bento Kronen Menu Drobiowe to też żadna rewelka, ATA się chyba pomyliła i pomyslała o zwykłym Bento Kronen, które jest już droższe. Chyba najlepiej wziąść troche kotki głodem
Pozdrawiam
Ania i koty
W każdym razie Bento Kronen jest lepsze od Animondy, przynajmniej suchej. I chyba niezłe, bo mój gruby je chętnie Bento w opcji light.
Nie jest to rewelacja, ale jak kot maruda to spokojnie można podać przez jakiś czas, w ramach przerwy od Acany np.
A tak w ogóle proponuję dać to co masz i już. No chyba, że kotulce są chude. Ale jeśli nie - z głodu nie umrą. Jak naprawdę zgłodnieje to zeżre.
Nie jest to rewelacja, ale jak kot maruda to spokojnie można podać przez jakiś czas, w ramach przerwy od Acany np.
A tak w ogóle proponuję dać to co masz i już. No chyba, że kotulce są chude. Ale jeśli nie - z głodu nie umrą. Jak naprawdę zgłodnieje to zeżre.
O to to to to- święta prawda. Nie martw się, jak zacznie w brzuchach burczeć to się z karmą zaraz kociaki przeproszą
Ponoc Purina CC juz nie jest koloryzowana, moze cos z tych karm??
Nie wiem jaka jest Nutra Nuggets, ale mozna jeszcze spróbować PROFormance- cena całkiem znośna
Mi osobiście ciężko cokolwiek powiedzieć, bo karma stosunkowo niedawno pojawiła się w Krakvecie, a wcześniej z nią styczności nie miałam. Moje koty nie jadły, żadnych opinii innych kociarzy też nigdy nie czytałam. Uważam, ze to pewnie taka średnia półka, myślę, że można z czystym sumieniem karmić. Białkiem sugerować się za mocno nie wolno, bo tam na pewno nie tylko chodzi o białko zwierzęce ale też roślinne. Ale podsumowaując myślę, ze kotom podać możesz i jeśli nie zareagują na karmę niepokojąco to karmić można.
Pozdrawiam
Ania i koty
Pozdrawiam
Ania i koty
-
- Informacje
-