ku scislosci-iams dla niejadkow-czyli dla mojej Mamby 35 g, ale ona nawet 3 kg nie wazy, wiec jakies 30 g jak dla niej a powiem, ze zjada ze smakiem, wiec planuje kupic z rybka-mniam
aha-druga moja kota tez byla niejadkiem i doprowadzilam ja do lekkiej nadwagi, czyli obwislego brzuszka, bo wymyslalam cuda, zeby tylko zjadla, wiec nie radze kombinowac-lepiej jak jest kociak szczuply i ruchliwy-a to tylko wychodzi na zdrowie
Kotek niejadek
Jestem załamana! Pastę REMOVER Twister zjadł - wygląda na to, że profilaktycznie, bo chyba żadnych kul nie miał, Jak pisałam wyżej PPP nie ruszył, kupiłam też RC Exigent - niestety też nie rusza. W poniedziałek (zgodnie z aleceniem veta zrobiłam wymaz z uszu - wyszło zero bakterii. Dziś z wynikami byłam u veta, gdyż Twister gardzi wszelkim jedzonkiem i dlatego chudnie od miesiąca średni 10 dkg. na tydzień. Przymusowo ma wciskane 6 razy dziennie po 5 gram RC dla kastratów. Dziś vet postanowił, że w poniedziałek mam przyjść z kotem do pobrania krwi.
Panie Jarku mam pytanie - czy możliwym jest, aby Penicylina i Streptomycyna, którą dostał miesiąc temu (jak wygląda omylnie (zbędnie) - pisałam o tym wcześniej, iż okazało się, że jest na nią uczulony. aby ten brak apetytu - chudnięcie były skutkami podania tych leków?
Z góry dziękuję za wszelkie wyjaśnienia - wskazówki.
Pozdrawiam
AGA
Panie Jarku mam pytanie - czy możliwym jest, aby Penicylina i Streptomycyna, którą dostał miesiąc temu (jak wygląda omylnie (zbędnie) - pisałam o tym wcześniej, iż okazało się, że jest na nią uczulony. aby ten brak apetytu - chudnięcie były skutkami podania tych leków?
Z góry dziękuję za wszelkie wyjaśnienia - wskazówki.
Pozdrawiam
AGA
nie na pewno nie jest to przyczyną. Zrób bardzo dokładne badania krwi kotu. To jest inna przyczyna.
-
- Informacje
-