mleko!
- kociaczek250
- Kontakt:
Ta książkę, poleconą przez Anię, kupiłam za 14 złotych (jej prawdziwa cena to 28 zł, ale była przeceniona). A "Ty i Twój kot" kupiłam za 50 zł, ale w internecie można znaleźć ją za 31 zł (poszukaj w księgarniach internetowych). Jednakże "Ty i Twój kot" jest moim zdaniem o niebo lepsza. Jak już wcześniej napisałam, tam jest wszystko.
- angelus222
Narazie mam ksiązke "Kociak przybywa do domu" i jest całkiem fajna dużo ciekawych rzeczy można ją kupić również w Krakvecie.
Mam też bardzo ciekawą książke "Zaklinacz kotów" jestem w trakcie jej czytania. Jest naprawde świetna. Jeżeli ktoś chce zrozumieć swojego kota i potrafić z nim rozmawiać to naprawde polecam
A co do mleka. To moje kocięta mogą narazie pić tylko mleczko?(oczywiśćie to dla kotów) czy przydałoby się żebym nauczyła już ich pić wode?
A właśnie próbowałam mleczko Klare jest naprawde dobra i w przystępnej cenie
Mam też bardzo ciekawą książke "Zaklinacz kotów" jestem w trakcie jej czytania. Jest naprawde świetna. Jeżeli ktoś chce zrozumieć swojego kota i potrafić z nim rozmawiać to naprawde polecam
A co do mleka. To moje kocięta mogą narazie pić tylko mleczko?(oczywiśćie to dla kotów) czy przydałoby się żebym nauczyła już ich pić wode?
A właśnie próbowałam mleczko Klare jest naprawde dobra i w przystępnej cenie
Według mnie koty muszą mieć stały dostęp także do miseczki z wodą, samo mleko nie wystarczy. A jeśli planujesz wprowdzić do diety swoich kociastych suchą karmę to tym bardziej już teraz muszą się przyzwyczajać do wody. Im wcześniej tym lepiej
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2007, 22:07 przez ATA, łącznie zmieniany 1 raz.
- angelus222
Upss bo moje kociaste to już dawno jedza suchą karme i właśnie cały czas mleczko piją... więc chyba musze ich na wode przestawić
Koniecznie! Nawet jeśli trzeba będzie całkowicie zrezygnować z mleka na rzecz wody. Mleko dla kota to ekstra dodatek, natomiast woda to podstawa, a już przy suchej karmie - często gwarancja zdrowego pęcherza. Zrób to jak najszybciej!angelus222 pisze:Upss bo moje kociaste to już dawno jedza suchą karme i właśnie cały czas mleczko piją... więc chyba musze ich na wode przestawić
- angelus222
Nio właśnie już to zrobiłam. Postawiłam im wode troche zabarwioną mlekiem i jak narazie piją nie za bardzo im to idzie ale piją. Muszą sie przestawić
- angelus222
hmm moje kociaki mimo tego że piły mleczko rzadkiej nie robiły. Ale i tak odstawiam mleczko teraz.
hmm. fajny masz ten cytat na dole. mój kociaczek jest srebrzysty pręgowany z białym brzuszkiem, kołnieżykiem i czterema skarpetkami. a twój?
a. i ma czarny nosek z różową łatką po środku i kolorowe poduszki na łapkach. czyli czarne i różowe.
a. i ma czarny nosek z różową łatką po środku i kolorowe poduszki na łapkach. czyli czarne i różowe.
- angelus222
Dzieki też mi sie podoba
Hmm moje kotki to są hmm... Puma jest taka whiskasowa(jak sie spotkałam już z taką nazwą) ładnie pręgowana i ona cała taka jest a Daisy jest też taka jak Puma tylko że ma biały brzuszek białe skarpeteczki i jest taka słodziutka
Hmm moje kotki to są hmm... Puma jest taka whiskasowa(jak sie spotkałam już z taką nazwą) ładnie pręgowana i ona cała taka jest a Daisy jest też taka jak Puma tylko że ma biały brzuszek białe skarpeteczki i jest taka słodziutka
- angelus222
Hmm... muszę się pochwalić że moje kicie nauczyły sie pić wode:) i nawet im ona smakuje:D
- angelus222
No właśnie wiem że dobrze xD też sie z tego ciesze:P bo bałam sie że bedą sie długo przyzwyczaiałay a tu prosze jakie bystre kociaki
-
- Informacje
-