Nowa karma - dla kotów spragnionych przygód. Panie Marku?

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia kotów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

kapeć

21 sierpnia 2007, 19:30

Zauważyłam, że wyszła nowa karma na polski rynek. Niestety nie pametam jej nazwy, wiem że jest w większości biała, wygląda bardzo profesjonalnie, jest dla kotów ruchliwych, spokojnych i o wrażliwej skórze i ma 15% mięska!

To jest wg mnie dużo w porównaniu do takiego whiskasa :)

Zauważyłam na niej również znaczek Waltham, który jest na weterynaryjnych karmach RC.

Czy myślicie, że ta karma jest coś warta?

Dodam, że mój kot ją chętnie je ( chociaż to żaden wyznacznik bo whiskasa też jadł) i kosztuje różnie: w lewiatanie +/- 4,50 80gr, a w tesco +/- 2,70
(rozbieżność jest przeogromna!)

Bardzo proszę o opinię i pozdrawiam wszytskich weterynarzy krakvetu!
Patrycja94
Kontakt:

22 sierpnia 2007, 01:10

Czy może chodzi ci o taką w białym opakowianiu a dokładnie PROFECT FIT (czy coś takiego )? Moim zdanie jeżeli o tą chodzi to też mi przypadła do gustu znaczy się raczej przypadła moim kociakom a mi sam wygląd i skład.
Iza-Erin
Kontakt:

22 sierpnia 2007, 19:07

Moje kociaki bardzo lubią Perfect Fita, zwłaszcza Pucuś. Kupuję im Juniora, Active i na przemian In Home/Sensitive. Głównie suchą, ale czasami też jakąś saszetkę. Do tego RC i ostatnio Animondę, ale tak jak napisała ATA, nie podpasowały im małe chrupki. Dlatego przy następnym zamówieniu w Krakvecie wypróbuję Acanę.

Natomiast z mokrych karm Animondę z serii CARNY bardzo polecam i dodatkowo LEONARDO. Zawartość mięsa jaet bardzo duża w obu i moje koty bardzo chętnie ją jedzą.
ODPOWIEDZ
  • Informacje