Zauważyłam, że wyszła nowa karma na polski rynek. Niestety nie pametam jej nazwy, wiem że jest w większości biała, wygląda bardzo profesjonalnie, jest dla kotów ruchliwych, spokojnych i o wrażliwej skórze i ma 15% mięska!
To jest wg mnie dużo w porównaniu do takiego whiskasa
Zauważyłam na niej również znaczek Waltham, który jest na weterynaryjnych karmach RC.
Czy myślicie, że ta karma jest coś warta?
Dodam, że mój kot ją chętnie je ( chociaż to żaden wyznacznik bo whiskasa też jadł) i kosztuje różnie: w lewiatanie +/- 4,50 80gr, a w tesco +/- 2,70
(rozbieżność jest przeogromna!)
Bardzo proszę o opinię i pozdrawiam wszytskich weterynarzy krakvetu!
Nowa karma - dla kotów spragnionych przygód. Panie Marku?
-
- Kontakt:
Czy może chodzi ci o taką w białym opakowianiu a dokładnie PROFECT FIT (czy coś takiego )? Moim zdanie jeżeli o tą chodzi to też mi przypadła do gustu znaczy się raczej przypadła moim kociakom a mi sam wygląd i skład.
Moje kociaki bardzo lubią Perfect Fita, zwłaszcza Pucuś. Kupuję im Juniora, Active i na przemian In Home/Sensitive. Głównie suchą, ale czasami też jakąś saszetkę. Do tego RC i ostatnio Animondę, ale tak jak napisała ATA, nie podpasowały im małe chrupki. Dlatego przy następnym zamówieniu w Krakvecie wypróbuję Acanę.
Natomiast z mokrych karm Animondę z serii CARNY bardzo polecam i dodatkowo LEONARDO. Zawartość mięsa jaet bardzo duża w obu i moje koty bardzo chętnie ją jedzą.
Natomiast z mokrych karm Animondę z serii CARNY bardzo polecam i dodatkowo LEONARDO. Zawartość mięsa jaet bardzo duża w obu i moje koty bardzo chętnie ją jedzą.
-
- Informacje
-