Nutra Gold
Wiem, że temat suchej karmy przewija się non stop, być może coś o tej karmie było już mówione ale przeglądając kilkanaście postów nie natrafiłam na nic konkretnego. Mam więc pytanie czy karma Nutra Gold jest jedzonkiem dobrej jakości? Mam kota kastrata, 2 lata i chce zmienić mu karmę na coś porządnego myślałam też o RC. Macie jakieś rady lub propozycje innych karm.
W pełni popieram Boryska - też bym poleciła te karmy. Natomiast Nutra nie jest najgorszą karmą, ale według mnie Nutro jest o niebo lepsza. RC ostatnio bardzo się popsuł, no może warta zainteresowania jest linia RC Pure Feline (n01 i n02) - bardzo dobry skład i koty ją lubią. Mam też niezłe zdanie o PPP, chociaż z adultów miałam do czynienia najczęściej z wersją Light. Można spróbować zarówno zwykłych adultów jak i House Cat i After CareBorysek pisze:Ja i moja Polcia z czystym sumieniem polecamy: Hill's, Mastery i Nutro Choice. O karmie Nutra Gold nie mam zdania, gdyż nie karmiłem nią kici
Niech mnie ktoś ,proszę ,oświeci co się stało z Royalem? Karmię moje futerka różnymi jego rodzajami od mniej więcej 7 lat i naprawdę nie zauważyłam żadnych zmian na gorsze .Koty jedzą ją bardzo chętnie w przeciwieństwie do innych, które próbowałam w nie wcisnąć kierując się m.in. dobrymi opiniami na tym forum.Co konkretnie świadczy o pogorszeniu się karm RC?
-
- Informacje
-