Po cichutku zapraszam wszystkich na wątek:
"LUDZIE KOTOM" - proszę o głosy!
Petycja do RC w sprawie karm leczniczych
Petycję podpisałam, ale ja gdy potrzebuję kupić karmę weterynaryjną kupuję w Krakvecie.siliana1 pisze:jezeli ja popieracie, to bede wdzieczna za jej podpisanie oraz ew. zdobycie dalszych podpisow.
http://www.petycje.pl/petycja/5740/pety ... owych.html
to RC leczniczej nie kupisz, jesli nie teraz, to za chwile. RC mi napisalo, ze dla zadnego sklepu nie zrobilo wyjatku w traktowaniu.opus08 pisze:Petycję podpisałam, ale ja gdy potrzebuję kupić karmę weterynaryjną kupuję w Krakvecie.
Petycję podpisałam, choć na razie, odpukać nie muszę stosować takich karm. Niewiele jednak brakowało, bo jeden z weterynarzy w moim mieście , w zeszłym roku zalecił mi i sprzedał, dla 3letniego zdrowego kocurka,RC Urinary. Ufna w lekarskie kompetencje, dałam kotu 1,5kg, ale na szczęście w porę doczytałam się co to za karma
Witam,
Najprawdopodobniej Royal Canin wroci do internetu jak zobacza ile traca klientow!
Potrzebuje chrupek na zeby mojego kotka — zalecone przez weterynarza!
kupilabym teraz Royal Canin Dental — Internet to wygoda i oszczednosc
Royal Canin utrudnia zycie swoim klientom i ich pupilom ?!
Wielka szkoda!
Pozdrawiam wszystkich
Najprawdopodobniej Royal Canin wroci do internetu jak zobacza ile traca klientow!
Potrzebuje chrupek na zeby mojego kotka — zalecone przez weterynarza!
kupilabym teraz Royal Canin Dental — Internet to wygoda i oszczednosc
Royal Canin utrudnia zycie swoim klientom i ich pupilom ?!
Wielka szkoda!
Pozdrawiam wszystkich
-
- Informacje
-