produkt whiskas
Jak nigdy bym nikomu nie poleciła karm Whiskas to muszę przyznać, że te wszystkie dodatki w pudełeczkach z uszkami są naprawdę dobrej jakości. Ja z czystym sumieniem regularnie daję mojemu futrzakowi i Dentabits i Hairball. Niestety nie są tanie i nawet w porównaniu z Hill's czy RC w przeliczeniu na tą samą wagę wychodzą drożej (50 g średnio 5 zł!). Są jednak bardzo skuteczne i chyba smaczne (mój kot je uwielbia) więc uważam, że warte swojej ceny
Przysmaki też czasem swoim kociszonom daję i bardzo im smakują Co do mleka to myślę, że jest niewarte swej ceny- płaci się za butelkę. Polecam mleko Klara- jest najtańsze z kocich mleczek, ale ma najbogatszy skład.
Wszelkich karm z W radze się wystrzegać
Wszelkich karm z W radze się wystrzegać
a jeśli chodzi o te przysmaki odkłaczające i dentabits whiskasa to czy można je podawać 4miesięcznemu kociakowi?
Ale po co? Czteromiesięczny kociak się jeszcze nie sypie, a zęby albo ma pierwsze albo dopiero je traci.Anonymous pisze:a jeśli chodzi o te przysmaki odkłaczające i dentabits whiskasa to czy można je podawać 4miesięcznemu kociakowi?
A odkłaczająco generalnie pasta działa lepiej niż jakakolwiek karma. Tyle że u kociaka nie ma to sensu.
A gdyby miał zaparcia warto raczej zachęcić go do picia - zmienić miskę, wodę, miejsce pojenia. Przyda się w dorosłym życiu kota i ograniczy ewentualny problem z SUK.
- Marcin2000
- Kontakt:
Jedyna żecz Whiskasa którą daję swojemu kotu to DENTABITS - bardzo mu smakują
-
- Informacje
-