Ale o jaką promocję chodzi?
Poza tym jeśli w sklepie istnieje jakaś promocja to na pewno ona jest, na stronie nie ma podawanych promocji tylko typy karm i opisy, nikt tam nie pisze o promocjach. Jeżeli w jakimś sklepie jest poromcja to ona po prostu jest I tyle
promocja na rc kitten
Jeżeli jest jakaś promocja to jest to zaznaczone przy karmie. Zobaczcie sami-dzisiaj dostałam wiadomość z Krakvetu o promocji niektórych karm PPP. Są tańsze i dodatkowo z rewelacyjną miską. W wykazie wszystkich karm PPP te w promocji są zaznaczone (+miska gratis na czerwono) Jeżeli przy RC nic nie figuruje, to znaczy że promocji nie ma. Tak sądzę
Aha, a ja źle zrozumiałam. Myslałam, ze chodzi o stronę producenta i że tam nie ma zaznaczonej promocji Sorki. No jeśli przy produkcie nie ma uwagi, ze to promocja to uważam tak jak ATA- tej promocji raczej nie ma
mi teraz na glownej stronie , z boku tez wyswietla sie info o tym, ze jest promocja na kittena (przydałaby sie, bo berni makilka maluszkow na odchowaniu do adopcji)
-
- Informacje
-