promocja na rc kitten

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia kotów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

DamaKier
Kontakt:

23 czerwca 2006, 19:06

Ale o jaką promocję chodzi?

Poza tym jeśli w sklepie istnieje jakaś promocja to na pewno ona jest, na stronie nie ma podawanych promocji tylko typy karm i opisy, nikt tam nie pisze o promocjach. Jeżeli w jakimś sklepie jest poromcja to ona po prostu jest :D I tyle
ATA

23 czerwca 2006, 19:30

Jeżeli jest jakaś promocja to jest to zaznaczone przy karmie. Zobaczcie sami-dzisiaj dostałam wiadomość z Krakvetu o promocji niektórych karm PPP. Są tańsze i dodatkowo z rewelacyjną miską. W wykazie wszystkich karm PPP te w promocji są zaznaczone (+miska gratis na czerwono) Jeżeli przy RC nic nie figuruje, to znaczy że promocji nie ma. Tak sądzę :wink:
DamaKier
Kontakt:

24 czerwca 2006, 23:03

Aha, a ja źle zrozumiałam. Myslałam, ze chodzi o stronę producenta i że tam nie ma zaznaczonej promocji :D Sorki. No jeśli przy produkcie nie ma uwagi, ze to promocja to uważam tak jak ATA- tej promocji raczej nie ma
carmella
Kontakt:

30 czerwca 2006, 15:28

mi teraz na glownej stronie , z boku tez wyswietla sie info o tym, ze jest promocja na kittena (przydałaby sie, bo berni makilka maluszkow na odchowaniu do adopcji)
ODPOWIEDZ
  • Informacje