przebialczenie kota-czy jest mozliwe???

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia kotów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
diana
Kontakt:

20 lipca 2006, 22:27

mam nie podawac nic nowego, zadnych past, a odklaczajacej nigdy im nie dawalam-zawsze wystarczyla trawka, poza tym jak podaje olej i potem pojawia sie cosik w kuwecie :D to sprawdzam co tam jest-nie wyglada to na zatwardzeni, ani nie ma siersci-chyba ze troszeczke, jak zwykle-wiec nie wiem jaka przyczyna-chyba taka, ze malo je-bo jaka inna??? a tak dzieje sie od 2-3 tygodni :roll:
Awatar użytkownika
diana
Kontakt:

20 lipca 2006, 22:30

Jarek pisze:Diana dobrze byłoby takiego kota zbadać czy wszystko jest ok. Oczywiście mogą działać upały , ale nie wszystko można na nie zrzucić.
tak wiem, mam isc do kontroli jak co tydzien, ale jutro zadzwonie i sie spytam co robic dalej, bo tez mnie to zaczyna niepokoic :(
kropka75

20 lipca 2006, 22:46

diana pisze:mam nie podawac nic nowego, zadnych past, a odklaczajacej nigdy im nie dawalam-zawsze wystarczyla trawka, poza tym jak podaje olej i potem pojawia sie cosik w kuwecie :D to sprawdzam co tam jest-nie wyglada to na zatwardzeni, ani nie ma siersci-chyba ze troszeczke, jak zwykle-wiec nie wiem jaka przyczyna-chyba taka, ze malo je-bo jaka inna??? a tak dzieje sie od 2-3 tygodni :roll:
Sierści może nie być dużo, a może być zbita w środku. Jest cieplo, koty czasem malo piją, malo jedzą, a myją się jak zwykle, albo i bardziej.
Moja dostaje pastę, a i tak mi się ostatnio porządnie przytkala. :?

A je ona tę trawkę chociaż?
Awatar użytkownika
diana
Kontakt:

20 lipca 2006, 22:52

trawke jedza zawsze rano i czasem w ciagu dnia :) ja im dodatkowo podaje wode w strzykawce i jak nie widze kupala, to daje tez olej-a potem mam robote w kuwecie :twisted: ale zadzwonie jutro do mojej wet i powiem o problemie (Kicia tez mi teraz rzadziej robi kupke)
ATA

20 lipca 2006, 23:01

U mojego kota bardzo dobrze się sprawdzają Malt-Kiss - całuski słodowe, taki odpowiednik pasty tylko w formie słodkich usteczek (kto wpadł na taki pomysł :D :?: ) . Skuteczne i chyba smaczne bo znikają momentalnie.
Awatar użytkownika
diana
Kontakt:

20 lipca 2006, 23:33

Kicia pewnie by zjadla, ale Mambie raz cos smakuje, a raz nie-nie tak dawno zjadala ze smakiem witaminki serowe-az jej sie uszy trzesly-teraz tylko powacha i przechodzi obok :twisted:
ODPOWIEDZ
  • Informacje