Purina Cat Chow - czy lepsza od marketówek?

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia kotów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gość

15 maja 2006, 18:20

Mam pytanie czy Purina Cat Chow jest lepszą karmą od Kittekata, Friskiesa czy Whiskasa? Swojego domowego kota karmię RC ale mam namyśli piwniczne koty, które dokarmiam i nie stać mnie na żywienie ich RC tym bardziej, że jest ich sporo i dużo jedzą... Zastanawiam się czy PCC byłaby dla nich lepsza od marketowych karm...
ATA

15 maja 2006, 19:50

Według mnie Purina Cat Chow jest znacznie lepsza od marketowych karm, a to że jest dostępna w Krakvecie tylko to potwierdza. Chociaż jestem przekonana, że jakby piwniczne kociaki dostawały regularnie i to tańsze jedzenie też byłyby bardzo wdzięczne. Lepsze to niż pusty brzuszek :wink:
DamaKier
Kontakt:

18 maja 2006, 20:40

Purina Cat Chow z pewnoscią jest lepsza od marketówek, może to nie ideał karmy ale puste brzuchole dziczków można spokojnie nią napełniać, z tanich a dobrych jest jeszcze Brit- lepszy od Puriny, ale jak będziesz dawać Purine to tez będzie dobrze.

Fajnie, że ktos mysli o dzikuskach, pozdrawiam
Beatriceee

19 maja 2006, 00:52

jestem za :)
Gość

19 maja 2006, 15:37

Narazie kupiłam Purinę Cat Chow i podaję "dzikuską", pomyślę też nad Britem :wink: .
ODPOWIEDZ
  • Informacje