RC babycat/kitten
Czy kiciaki kogoś z Was po karmie RC babycat/kitten, miały kłopoty ze zbyt wysokim pH moczu i kryształami??
Ata znasz całą historię, reszta okaże się jutro. Kurcze RC to chyba w gruncie rzeczy niezła karma i nie chciałabym, żeby sie okazało, ze coś nie tak jest z jej powodu. Tym bardziej, że to chyba jedyne jedzonko przy którym tylko, na dźwięk szeleszczenia opakowania, kocica biegnie przez całe mieszkanie
Wiesz Annie, myślę że to jest tak trochę jak u ludzi. Nawet jeżeli jest się zdrowym i nie ma problemów z jedzeniem, nie każdemu wwszystko wychodzi na zdrowie. I pewnie podobnie jest ze zwierzakami, jeden może jeść daną karmę i nic, a drugi będzie miał problemy, bo taki ma organizm.
Na szczęście okazało się, że wszystko jest w najlepszym porządku, tak więc tym razem karma się wybroniła Aniu, mizianki dla LunyAnnie pisze:Ata znasz całą historię, reszta okaże się jutro. Kurcze RC to chyba w gruncie rzeczy niezła karma i nie chciałabym, żeby sie okazało, ze coś nie tak jest z jej powodu. Tym bardziej, że to chyba jedyne jedzonko przy którym tylko, na dźwięk szeleszczenia opakowania, kocica biegnie przez całe mieszkanie
Hmm. Z tą karmą to zrobię myk, bo zostało mi jeszcze jedno opakowanie RC i spróbuje tej królewnie zaserwować Hills'a albo może PPP i zobaczymy czy coś się zmieni.
A i myślę, że Iza-Erin ma sporo racji, każdemu małemu brzuszkowi może służyć co innego.
Wiesz co mnie Ata zastanowiło, teraz jeszcze kombinuje, czy to że ten mocz była przechowany przeze mnie w lodówce kilka godzin, nie wpłynęło na te wyniki??
A i myślę, że Iza-Erin ma sporo racji, każdemu małemu brzuszkowi może służyć co innego.
Wiesz co mnie Ata zastanowiło, teraz jeszcze kombinuje, czy to że ten mocz była przechowany przeze mnie w lodówce kilka godzin, nie wpłynęło na te wyniki??
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2007, 17:51 przez Annie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Informacje
-