Różne karmy
Czy ktoś może używał którejś z tych karm: Bento Kronen, Bosch, Nutrience, Nutra Gold, Iams, Orijen, Proformance i mółby mi powiedzieć czy kotom smakowało, nie miały po nich jakchś problmów np. żołądkowych. Wiemże każdy kot zareaguje inaczej, ale Wasze opinie mogą mi się przydać. Interesują mnie tu głównie karmy Kitten.
Moje jadły Nutrę Gold (ale starego typu), Iams'a i Bosch (Sanabelle). Niestety to wszystko były adulty, a nie kitteny. Mogę jednak powiedzieć, że po wszystich tych karmach nie było najmniejszych problemów, kotki jadył chętnie (najbardziej Bosch'a), kupy w porządku, naprawdę nie miałam czego się przyczepić.
Moja koteczka jadła jako nie dorostek mastery, purinę pro plan, RC dla kociąt. Dobrze je tolerowała.
witam,
moj kocurek uwielbia Boscha Sanabell dla kociat, nie ma zadnych problemow, jest to jedna z karm przy ktorej nie manifestuje glodowka, a jest naprawde wybrednym kocurkiem
moj kocurek uwielbia Boscha Sanabell dla kociat, nie ma zadnych problemow, jest to jedna z karm przy ktorej nie manifestuje glodowka, a jest naprawde wybrednym kocurkiem
-
- Informacje
-