Polećcie cos dla kota z wrazliwym p.pokarmowym.
W sklepiku mnóstwo tego nie wiem co wybrac.
Sucha karma dla wrazliwego kota.
Kiedy mój maluch Ptyś miał ostrą biegunkę przez 2 tygodnie, dostał chrupki Royal Canin Sensible. Spróbuj, może to pomoże. A na biegunkę polecam Lakcid - w każdej aptece kupisz bez recepty.
na podstawie tego co napisalas to przeciez trudno cokolwiek radzic. Po czym wnioskujesz ze kot ma wrazliwy przewod pokarmowy? Ma jakies problemy? Poza tym nie mozna tak czesto zmieniac karmy, z tym rowniez mozna wiazac (ewentualne) problemy z przewodem pokarmowym.
Zjadło mi tekst> Wrrrr... Kotka jest mamy
kotka je KK suchy bo tylko to jest tam dostepne no i męcza ja co jakis czas biegunki. Chce pake jedzenia zawieźć na świeta i przestawić ją na cos delikatnego. Żeby ten rozbiegunkowany układ pokarmowy uspokoic.
Wyszukałam Lara Sensitive Bento Kronen.
A na jak długo starczy 3 kg jedzenia na 3 koty?
Do mojej kotki nie mam co porównywac bo ona mało je.
kotka je KK suchy bo tylko to jest tam dostepne no i męcza ja co jakis czas biegunki. Chce pake jedzenia zawieźć na świeta i przestawić ją na cos delikatnego. Żeby ten rozbiegunkowany układ pokarmowy uspokoic.
Wyszukałam Lara Sensitive Bento Kronen.
A na jak długo starczy 3 kg jedzenia na 3 koty?
Do mojej kotki nie mam co porównywac bo ona mało je.
jak rozbiegunkowany i podrazniony ten kot to moze wrzuc ja na hillsa id na jakies dwa miesiace a jak sie uspokoi to na normalna bytowke. Na pierwszy rzut oka ta Lara ma cieniutki sklad wiec chyba nie warto eksperymentowac. Moze kup Brita:
http://www.krakvet.pl/brit-light-sensitive-p-3180.html
Tez nie rewelacja (podobno) ale meisa ma wiecej niz lara, u moich tzrustkowcow ladnie sie sprawdza. U nas worek 20 kg idzie w trzy miesiace na 7 kotow (ale nie tylko suche jedza).
http://www.krakvet.pl/brit-light-sensitive-p-3180.html
Tez nie rewelacja (podobno) ale meisa ma wiecej niz lara, u moich tzrustkowcow ladnie sie sprawdza. U nas worek 20 kg idzie w trzy miesiace na 7 kotow (ale nie tylko suche jedza).
dziekuje za rady. Zabieram sie za studiowanie i sprawdze czy maja Britta. Ostatnio nie było na składzie.
Wezme chyba tez cos z karm leczniczych a potem powoli przestawimy ja na karme bytowa lepsza niz KK.
Ciesze sie że u mamy w miasteczku zaczyna działać młody, prezny wet. Moze i karmy bedzie miał z czasem jak praktyke rozwinie.
Wezme chyba tez cos z karm leczniczych a potem powoli przestawimy ja na karme bytowa lepsza niz KK.
Ciesze sie że u mamy w miasteczku zaczyna działać młody, prezny wet. Moze i karmy bedzie miał z czasem jak praktyke rozwinie.
-
- Informacje
-