szybka zmiana karmy
czemu? tego jeszcze nie wiem, przemysle i dam wykretna odpowiedzBorysek pisze: a niby czemu miałbym być kobietą? Rozumiem, że kocie fora zdominowane przez niewiasty
nawet nic nie poczulesBorysek pisze:... ale żeby od razu płeć zmieniać
Liwia pisze: wiem - bo kobiety maja o wiele ciekawsze zycie. Moga pracowac na caly etat, szorowac podlogi, prac meskie portki, myc gary, gotowac, odkurzac, makijazowac, depilowac, peelingowac a w ramach luziku i relaksu miewamy jeszcze PMS dla odmiany.
Dobrze, że napisałaś, że "moga", a nie "muszą"... Jakby co, ja jestem zwolennikiem feminizmu i równouprawnienia
Fakt, przez ten moment nic nie poczułem
zawstydzilam sie wlasna szczeroscia Ale i tak podtrzymuje - pomimo tego co napisalam wczesniej - byc kobieta jest fajnie No - bywaBorysek pisze:Liwia pisze: wiem - bo byc kobieta jest swietnie
Coż za sarkazm (po tym, co wcześniej napisałaś...)
Liwia pisze:zawstydzilam sie wlasna szczeroscia Ale i tak podtrzymuje - pomimo tego co napisalam wczesniej - byc kobieta jest fajnie No - bywaBorysek pisze:Liwia pisze: wiem - bo byc kobieta jest swietnie
Coż za sarkazm (po tym, co wcześniej napisałaś...)
Wcalę temu nie przeczę A jak się ma kota albo jeszcze lepiej kilka to może być cudownie...
Liwia pisze: zalezy jakiego. Kiedys w swej bezmyslnosci zapakowalam obydwoch moich dresiarzy do jednego transporterka i pojechalismy do weta. 18 kg... Wtedy to wolalabym byc miesniakiem a nie "drobna" kobieta
Naprawdę? A ja zawsze myślałem czytając Twoje posty, że "babka z jajami" z Ciebie...
A co to ma do rzeczy? . Ja znam paru mięśniaków, którzy się tym poszczycić nie mogą, ale mimo to dźwigają ciężary śpiewająco . Tyle, że z nimi nie pogadaszBorysek pisze:Liwia pisze: zalezy jakiego. Kiedys w swej bezmyslnosci zapakowalam obydwoch moich dresiarzy do jednego transporterka i pojechalismy do weta. 18 kg... Wtedy to wolalabym byc miesniakiem a nie "drobna" kobieta
Naprawdę? A ja zawsze myślałem czytając Twoje posty, że "babka z jajami" z Ciebie...
-
- Informacje
-