Ja swoją "prawie persiczkę" uczyłam jedzenia suchej karmy rzucając chrupkami jak piłeczką do zabawy. Kicia polowała na toczące się kulki i co "upolowała" to zjadła.
Zaraz mi się oberwie, że to niehigienicznie. Ale ona strasznie mało jadła, więc chwytałam się każdego sposobu aby napchać jej brzuszek. Poza tym moja kicia miała kłopoty z chwytaniem jedzonka i jak parę razy ten sam kawałek wypadł z pyszczka, zniechęcała się i wcale nie jadła. Wtedy podawałam jej po jednej chrupce wprost do pyszczka. Mokrą karmę łatwiej jej było chwycić. Poobserwuj swoją kotkę, może ma ten sam problem.
WAGA KOTA ,A WIEK
Wczoraj nasypałam świerzej karmy mojej małej ,usiadłam koło niej zaczeła wcinać tą ANIMONDE az jej sie uszy trzęsły..może potzrebowała towarzystwa do kolacji Jak pzrestawała jeść ręką jej zamieszałam w miseczce i dalej jadła..jakby wiedziała ,ze to jest ode mnie i ma to zjeść..słodkie maleństwo(i rzpuszczone jak niewiem co)
Mam pytanko! Kupilam wkońcu rayala canin kitten Czy mam go podac odrazu czy wymieszać z ANIMONDĄ ,moż ewcale nie mieszać?
Dla spokoju i pewności podawaj RC stopniowo (pierwsze dwa dni dajesz 25% RC a resztę Animondy, drugie dwa dni pół na pół, kolejne dwa dni 75% RC i 25% Animondy, a siódmego dnia dajesz 100% RC)
Dzięki DamaKier , a powiedz mi...moge podawać kici na zmianę raz jedną karme raz drugą?szkoda ,żeby wietrzała w workach.... a no sie ejszcze pochwale ,że znalazłam sklep ,który oferuje taniej dobrą karme i tez na zamówienie niż w KV
Jeśli nie masz co zrobić z poprzednią karmą to jak najbardziej wymieszaj ją z RC i dokończ zaczęty worek, bo szkoda, żeby Bóg wie ile stała i stawała się coraz mniej smaczna oraz zdatna do zjedzenia.
A co do sklepu to szkoda, że nie jesteś zalogowana, bo z chęcią poprosiłabym link na PW
A co do sklepu to szkoda, że nie jesteś zalogowana, bo z chęcią poprosiłabym link na PW
Ja, podła zdrajczyni, też Chociaż na KV jako Krakuska nie mogę narzekać, zwłaszcza jeśli chodzi o kuriera. Ale niskie ceny jak najbardziej mnie interesująDamaKier pisze: A co do sklepu to szkoda, że nie jesteś zalogowana, bo z chęcią poprosiłabym link na PW
Ja teżATA pisze:Ja, podła zdrajczyni, też Chociaż na KV jako Krakuska nie mogę narzekać, zwłaszcza jeśli chodzi o kuriera. Ale niskie ceny jak najbardziej mnie interesująDamaKier pisze: A co do sklepu to szkoda, że nie jesteś zalogowana, bo z chęcią poprosiłabym link na PW
Ja też bym poprosiła o link, ale i tak bym pewnie kupowała w Krak-vecie.
Jednak ofertę zawsze można zobaczyć.
Jednak ofertę zawsze można zobaczyć.
Aldona, a może mogłabys mi na maila posłać link do tego sklepu? Do mojego nicku z fourm dopisz 7 i końcówka wp.pl
no nie zapominajcie o naszym haśle reklamowym wskaż inny sklep tańszy a u nas kupisz 2 % taniej.
Kochani !Ten sklep o którym pisałam znajduje sie u mnie w mieście....Zauważyłam ,że w ofercie sklepu jest karma wysokiej jakości RC PPP ACANA...ale na zamówienie pod klienta...no wiec zamówiłam RC KITTEN za 52zł bez kosztów przesyłki.. czyli tańsza ok..16 zł OT I CAŁA HISTORIA... Ale....znalazłam sklep z tańszą oferta...moż enie wszystko jest tańsze.....Ta karma ,która mnie interesowała była .Sprawdźcie kochani XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
-
- Informacje
-