WAGA KOTA ,A WIEK

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia kotów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

ATA

05 lutego 2007, 10:22

ada@(ALDONA) pisze:Mam nadzieje ,że sie KRAKVET nie obrazi na mnie :wink:
Może się nie obrazi, ale na pewno za chwilę ten link wykrzyżykuje :lol: Ale póki co to zdążyłam sprawdzić co trzeba i zostaję jednak w Krakvecie. Niektórych rzeczy, które zamawiam w ogóle nie ma, a te co są mają porównywalną cenę. Ale wielkie dzięki - przynajmniej mam czyste sumienie :D
PS. Bardzo ładna graficznie stronka :wink:
DamaKier
Kontakt:

05 lutego 2007, 22:14

Mi też się udało zerknąć. Szczerze mówiąc, to dawno temu natrafiłam na ten sklep i też byłam nim zainteresowana, ale jakoś nic nie kupiłam i wyszedł mi z pamięci na długie miesiące :wink: Ceny są atrakcyjne, ale tylko w niektórych przypadkach, bo niejednokrotnie są porównywalne.

Plusem może być opakowanie 10kg karmy RC MCO, bo pamiętam, ze ktoś się kiedyś o takie upominał, bo cięzko je dostać
ada@(ALDONA)

06 lutego 2007, 08:08

No pisałam ,że ceny niektórych produktów sa takie same lub wyższe..to co mnie interesowalo akurat bylo tańsze,ale tez nie kupiłam :wink: A stronka tez mi sie podoba..warto czasem polatac i poczytać...
ada@(ALDONA)

07 lutego 2007, 08:53

Moja koteczka skończyła dziś 4mce.... :wink: Zważylam ja z ciekawości i.........waży 2,5 kg .Jak na mój gust to kawał baby z niej.... :lol:
Awatar użytkownika
Śliwka
Kontakt:

07 lutego 2007, 09:07

Mój Tofik jest od wczoraj na karmie Hill's. Kilka dni temu zważyłam go i okazało się, że Toff waży 3kg. Moja mama sama nie wie gdzie te 3kg się mieszczą. Tofcio ma 6miesięcy i jest europejczykiem, ale niedużym.
ada@(ALDONA)

08 marca 2007, 17:51

Moja kicia wyraźnie przytyła..pod brzuszkiem jest wyczuwalny tluszczyk..dziś ma 5 mcy.zastanawiam sie czy mam jej ograniczać jedzenie? czy moge jej nadal podawac mleczko skoro sie intensywnie codziennie domaga ciepłego mleczka z rana?(oczywiście nie duzo)wlaciwie jest juz jej niepotrzebne w tym wieku...co mozna do diety kici dodac nowego.....Dostaje pierś z kurczaka ,filet gotowany z ryby puszke gimpet RC persian i animonde :wink:
Gość

09 marca 2007, 12:13

Jeszcze słówko o konkurencji.Doliczając koszty wysyłki wcale nie wychodzi taniej.Czas realizacji zamówienia też jest też z reguły dłuższy.Interesowałam się 10 kg.karmą RC MCO kilka miesięcy temu i do dziś nie otrzymałam odpowiedzi.W Krakvecie jest to nie do pomyślenia.
DamaKier
Kontakt:

10 marca 2007, 19:32

Co do ograniczania jedzonka to Ci nie podpowiem, bo nie znam kici i nigdy jej nie widziałam, więc nie chcę nagadać głupot. A co do mleczka, to nie jest ono zarezerwowane wyłącznie dla małych kotków. Moje piją je cały czas
ODPOWIEDZ
  • Informacje