wilczy apetyt?

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia kotów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
Borysek

11 listopada 2007, 12:49

To fakt, że jesienią i zimą Bałtyk ma coś w sobie i może nawet bardziej go wtedy lubię, niż latem (m. in. dlatego, że nie ma tylu turystów tłoczących się na plaży niczym pingwiny :lol: ).
Annie, skoro morza zimą nie widzialaś, to koniecznie trzeba w końcu przyjechać i zobaczyć na własne oczy, zapraszamy :wink: :lol:

PS: Gdyby Kraków miał morze, to byłby moim idealnym miastem i od razu bym w nim zamieszkał :D No ale nie można w życiu mieć wszystkiego :( :wink:
Iza-Erin
Kontakt:

11 listopada 2007, 12:59

Ale Kraków jest i tak niesamowity, Borysku :)
Co do Australii to w pełni się z Tobą zgadzam. Również marzę, żeby się tam wybrać.
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

11 listopada 2007, 16:39

Hmmm, nie myślałam, że Kraków może mieć aż tylu zwolenników w innych miastach :D. Ale prawdą jest, że uroki miasta docenia się dopiero wtedy, gdy się go opuści... Coś wiem na ten temat, bo parę ładnych mieszkałam w mieście uznawanym za najpiękniejsze miasto świata, nie zwracając uwagi na jego uroki i mijając zupełnie obojętnie jego zabytki. Tak to już jest, że z czasem uodparniamy się na wszelkie piękno.

Potem tylko troszkę żal, że nie mamy już tego wszystkiego na wyciągnięcie ręki... :?
Iza-Erin pisze:Ale Kraków jest i tak niesamowity, Borysku :)
Co do Australii to w pełni się z Tobą zgadzam. Również marzę, żeby się tam wybrać.
Osobiście wolałabym wyjechać na Polinezję Francuską, która jest moim odwiecznym, niespełnionym marzeniem :D

Izo-Erin i wszystkich innych zakochanych w Krakowie oczywiście zapraszamy do naszego miasta jak najczęściej! :D

Annie, ja podobnie jak Borysek, również nie jestem w stanie zrozumieć Twojej fascynacji zimą :?. Przeciez 30 st. to jeszcze nie upały! :D - to temperatura, w której można normalnie zacząć egzystować :D.
Iza-Erin
Kontakt:

12 listopada 2007, 07:56

Ullu, z pewnością wybiorę się jeszcze do Krakowa, bo naprawdę zakochałam się na zabój. Nie była to moja pierwsza wizyta w Waszym mieście, ale poprzednim razem byłam jeszcze w wieku edukacyjnym, że się tak wyrażę :) Widać do niektórych rzeczy trzeba dojrzeć :wink:

A co do zimy to kiedyś ją nawet lubiłam, ale wtedy była to prawdziwa zima. Bo obecnie to to jest nie wiadomo co, podobnie jak lato. No i jestem trochę za "duża" na jazdę na sankach :wink:
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

13 listopada 2007, 00:40

ja sam mieszkam w tym mieście i nie doceniam go zbytnio, ale może dlatego , że nie mam czasu, ze codzienność przytłacza, te korki, remonty, zgiełk, gwar i hałas. Chociaż zawsze skłaniam głowę przed historią przejeżdżając pod Wawelem, przez Płaszów mając na myśli Schindlera ( przepraszam za błąd w nazwisku jeśli źle napisałem), przez Łagiewniki mając na myśli Jana Pawła II. Zresztą pracuję tak blisko , że widzę wieżę w Łagiewnikach. Kocham narty więc z nimi góry i śnieg. Zaczyna się w Polsce poprawiać infrastruktura, ale serce też zostawiłem w Austrii i Alpach. Polskie morze to też klejnot. Zawsze marzyłem zobaczyć go zimą i nie widziałem go jeszcze. Marzyłem zobaczyć jeziora zimą i widziałem w zeszłym roku w Mikołajkach. To dobrze , że każdy mieszka gdzie indzij , bo każdy w sobie nosi mały skarb, którego złodziej nie ukradnie a rdza nie zniszczy. A fajnie tak pisać i wiedzieć, że Borysek z Gdańska ( cudownego miasta), że ktoś z Holandii, ktoś z Częstochowy, ktoś ........ Wszystkich pozdrawiam z Krakowa cudownego miasta i zapraszam ludzie tutaj są uprzejmi dla turystów.
Awatar użytkownika
Ulla
Kontakt:

13 listopada 2007, 00:50

Pięknie napisane Panie Doktorze! :D Nic dodać, nic ująć.
Podpisuję się pod tym obiema rękoma! :D
ODPOWIEDZ
  • Informacje