Acana light - czy działa??
U mojej ONki nie zadziałało. Tylko że u niej nie działa nic, taka już jej uroda. Po acanie light sunia chodziła potwornie głodna (pisałam kiedyś o tym na forum) i przeżywała potworną traumę (a my razem z nią, bo "sprzątała" pod naszą nieobecność całą kuchnię).
Poradzono mi na forum, żeby podczas odchudzania psa podawać karmę... wysokoenergetyczną w mniejszych ilościach. I przy tym dużo ruchu.
Poradzono mi na forum, żeby podczas odchudzania psa podawać karmę... wysokoenergetyczną w mniejszych ilościach. I przy tym dużo ruchu.
~Też kiedyś o tym słyszałam! I chodzi tu przedewszystkim o duża zawartość białka, a w miare małą tłuszczu. I ruch, ruch, ruch!!!nekko pisze:U mojej ONki nie zadziałało. Tylko że u niej nie działa nic, taka już jej uroda. Po acanie light sunia chodziła potwornie głodna (pisałam kiedyś o tym na forum) i przeżywała potworną traumę (a my razem z nią, bo "sprzątała" pod naszą nieobecność całą kuchnię).
Ale przy dysplazji zakazny jest taki gwałtowny ruch- bieganie, skakanie itd ale chyba duzo chodzić może?? I pływanie w sezonie?
Kolezanka ma sukę z dysplazją na łokciach i biodrach, i odchudzała ją karmą light - z royala bodajże, a pózniej przeszła na tą osteo and weight z royala diet wet. Tyle ze dawała mało karmy a do tego warzywa surowe, i przekładała to na kilka mniejszych posiłków, i suka schudła...
Kolezanka ma sukę z dysplazją na łokciach i biodrach, i odchudzała ją karmą light - z royala bodajże, a pózniej przeszła na tą osteo and weight z royala diet wet. Tyle ze dawała mało karmy a do tego warzywa surowe, i przekładała to na kilka mniejszych posiłków, i suka schudła...
A co powiecie o tym:
http://www.krakvet.pl/mikita-fitness-pr ... -9340.html
MIKITA Fitness Dog - preparat odchudzający dla psów 50tab.
Fitness Dog przeznaczony jest dla psów otyłych, ze skłonnością do tycia, z problemami ze strony układu sercowo - naczyniowego.
Zalecany przed wystawami, zawodami sprawnościowymi, wyścigami, polowaniami, przed kryciem. Odpowiedni dobór składników stymuluje spalanie tłuszczu w organizmie, redukuje wagę, zwiększa wydolność mięśni, usprawnia pracę mięśnia sercowego, neutralizuje szkodliwe metabolity energetyczne, zwiększa witalność i opóźnia procesy starzenia.
W czasie podawania zaleca się ograniczyć ilość spożywanej karmy oraz zwiększyć aktywność ruchową (spacery, zabawy).
Sama jestem ciekawa, czy działa.
http://www.krakvet.pl/mikita-fitness-pr ... -9340.html
MIKITA Fitness Dog - preparat odchudzający dla psów 50tab.
Fitness Dog przeznaczony jest dla psów otyłych, ze skłonnością do tycia, z problemami ze strony układu sercowo - naczyniowego.
Zalecany przed wystawami, zawodami sprawnościowymi, wyścigami, polowaniami, przed kryciem. Odpowiedni dobór składników stymuluje spalanie tłuszczu w organizmie, redukuje wagę, zwiększa wydolność mięśni, usprawnia pracę mięśnia sercowego, neutralizuje szkodliwe metabolity energetyczne, zwiększa witalność i opóźnia procesy starzenia.
W czasie podawania zaleca się ograniczyć ilość spożywanej karmy oraz zwiększyć aktywność ruchową (spacery, zabawy).
Sama jestem ciekawa, czy działa.
Na moją sucz karnityna nie działa. Royala próbowałam, teraz czas na acane. Co do barfu, przez 6 lat suka była na surowym. Wyglądała bosko, tylko... nadal gruba.Ani deka mniej. A różne kombinacje robiłam, z procentami, ilością składników... Ręce opadają!!
-
- Informacje
-