Acana Sport
- maxymi
- Kontakt:
Będę bardzo wdzięczny jak mi ktoś doradzi, a najlepiej weterynarz, czy ta karma może był stosowana dla 15kg psa, który przynajmniej godzinę dziennie gania intensywnie za rzucaną piłką? Nawet w domu musi się nią bawić
- maxymi
- Kontakt:
Rozumiem. To rzeczywiście dużo Ja staram się wychodzić minimum na sześć 20minutowych spacerów w ciągu dnia. Często zdarza się że chodzimy dłużej, ale to minimum musi być. Zimą to już jest inaczej, bo potrafimy po godzinie łazić po polach i brnąć w zaspach w pogoni z lorynetką za sarnami, zającami itp. Dzięki bardzo za opinię Czekam na następne
to nie jest forsowny wysiłek i raczej stosowałbym karmy dla psów o normalnej aktywności.
Karmy dla psów o normalnej aktywności = karmy typu adult
Czyli m.in. te, które wypisałeś
Czyli m.in. te, które wypisałeś
dokładnie Adult nie kombinuj u tej rasy , potem bedziesz płakać.
- maxymi
- Kontakt:
Dzięki wielkie Panie Jarku nie będę stosował żadnych karm typu sport:D Ale te Acana Premium, Belcano Premium czy Orijen Aldut to mogę stosować? A i jeszcze pytanko, tak z ciekawości, co miał Pan na myśli pisząc "dokładnie Adult nie kombinuj u tej rasy , potem bedziesz płakać."? Co mogło by się wydarzyć, gdybym takie karmy sport stosował?
Maxymi, już pisałam, ale powiem jeszcze raz: Acana Premium, Belcando Premium, Orijen Adult- jak najbardziej, bo to są normalne karmy dla psów dorosłych (jest w opisie).
Co do karm typu sport i active, to myslę, że chodziło o otyłość, bo cięzko później psa odchudzić.
Co do karm typu sport i active, to myslę, że chodziło o otyłość, bo cięzko później psa odchudzić.