Możesz moczyć, zimną lub letnią wodą. Tylko niech taka karma namoczona za długo nie stoi bo sfermentuje.2aniap pisze:tzn ja jej raz daje puszke a raz sucha acane bo nie chcialam potem tak od razu przechodzic na suche. A czy mogę acane namoczyć? Bo mam tez troche wrażenie że jej się po prostu ciezko to je. Albo juz sie za bardzo do puszek przyzwyczaiła. W hodowli była karmiona surowym mięsem z ryżem i warzywami.
Alternatywa dla Acana Puppy Large Breed
Na razie wygląda na to, że to faktycznie Acana wywoływała objawy alergii u mojego psa - po jednodniowym odstawieniu karmy zaczerwienienie ustąpiło niemal całkowicie (zresztą to podejrzewałem bo rano nie był zaczerwieniony zwykle, no ale jeszcze trawa wchodziła w rachubę). Zobaczę jak będzie z drapaniem się po ProPac (bo tą karmę zdecydowałem się zamówić) ale na razie mogę tylko powiedzieć, że je ją z kilkukrotnie większym entuzjazmem niż acanę, chyba tylko surowego kurczaka tak wsuwał - i co chwilę przychodził do mnie okazać zadowolenie - potem znowu do michy. Szkoda że Krakvet nie prowadzi tej karmy.
-
- Informacje
-