BARF
JA biorę tutaj :Seiti pisze:Ach żwacze, żebym ja wiedziała gdzie je znajdę...
http://www.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ... xxxxxxxxxx
Zapomniałam hasła/skrzeli
kto by pomyślał że osoba która codziennie mieszała pół puszki z netto z kilogramem pokrojonego, suchego chleba uzna za kłopotliwe wyciąganie wieczorem z lodówki woreczka z uszykowanym mięsem aby rano wrzucić to do miski (o dosypywaniu ziół i suplementów jeszcze mu nie wspominałam). muszę się naprawdę zorganizować aby luby sie nie zraził.
no i doszedł strach o koszty ale w przeliczeniu nie wychodzi drożej niż stara dieta, czyli pół puszki puffy plus chleb= 4zł, później sucha ze średniej półki koszt dzienny też ok 4zł z groszami.
no i doszedł strach o koszty ale w przeliczeniu nie wychodzi drożej niż stara dieta, czyli pół puszki puffy plus chleb= 4zł, później sucha ze średniej półki koszt dzienny też ok 4zł z groszami.
-
...
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2013, 12:11 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mrożonych nie, ale kotka i suka polują na żywe i je wcinają.
mówi się ze kastracja to nie choroba ale właśnie po niej kotka przestała polować zupełnie (choć żywienie i traktowanie jej przez nas sie nie zmieniło).
czytałam gdzieś że w barfie psu trzeba dobrać tak diete aby tygodniowo dostarczyć odpowiednią ilość aminokwasów, nie wiem o co w tym chodzi? jakie to aminokwasy i w jakich mięsach sie znajdują?
czytałam gdzieś że w barfie psu trzeba dobrać tak diete aby tygodniowo dostarczyć odpowiednią ilość aminokwasów, nie wiem o co w tym chodzi? jakie to aminokwasy i w jakich mięsach sie znajdują?
-
na 7 dni?
Ja robię bilans na 10 dni. Iza, powinnam wziąć krótszy okres?
Ja robię bilans na 10 dni. Iza, powinnam wziąć krótszy okres?
-
- Informacje
-