Biomill czy Eukanuba

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gość

22 czerwca 2007, 22:25

Royal i Pro Plan- mocno przereklamowane
nie zgadzam sie z tą wypowiedzią a swoją opinię opieram na zywieniu i obserwacji mojego psa.Pies pięknie mi wyrósł na royalu nigdy nie miałam żadnych problemów-jest to karma godna polecenia.
Jednak na szczycie jest hill's pozniej royal na końcu eukanuba pózniej długo,długo nic i nutry,puriny i inne tańsze karmy na dnie pedegree.
Martens
Kontakt:

31 sierpnia 2007, 18:30

Bez sensu są porównania typu "najlepszy jest hill's, potem eukanuba" itd. itp. Ja karmiłam Eukanubą i wszystko było ok. Zasugerowałam się opinią, że jakoby Royal jest o wiele lepszy więc zainwestowałam w vet size. I suczka puszcza niesamowite bąki, w życiu czegoś takiego nie czułam, i kupy są dość luźne. Wracamy do Eukanuby. Do znudzenia trzeba powtarzać, że najlepsza karma to ta, która PSU najlepiej służy.
goskaaa

31 sierpnia 2007, 19:32

Martens pisze:Bez sensu są porównania typu "najlepszy jest hill's, potem eukanuba" itd. itp. Ja karmiłam Eukanubą i wszystko było ok. Zasugerowałam się opinią, że jakoby Royal jest o wiele lepszy więc zainwestowałam w vet size. I suczka puszcza niesamowite bąki, w życiu czegoś takiego nie czułam, i kupy są dość luźne. Wracamy do Eukanuby. Do znudzenia trzeba powtarzać, że najlepsza karma to ta, która PSU najlepiej służy.
moze za krótką ją je...? czasami przez pierwszy okres po przestawieniu dzieją się takie rzeczy, ale nie wykluczone ze akurat RC nie sluzy twojemu psu... moja jadla prawie miesiąc i nie bylo poprawy ...
Gość

16 września 2007, 20:36

OWCZARZ daj juz spokuj z tym Twoim CHS :!:
OWCZARZ

16 września 2007, 20:37

Gosc...zostawiam to bez komentarza :D
Awatar użytkownika
GIZIU

16 września 2007, 20:46

Tu akurat muszę stanąć w obronie Owczarza.
Akuratnie aż takim gorącym zwolennikiem karm nie jestem, ale uważam, że to naprawdę porządna karma za przyzwoite pieniądze. W USA też jest ceniona. Owczarz co prawda dużo o niej pisze, bo karma sie u niego sprawdza. Ja tylko żałuje, że nie ma energetycznej ale w lecie na pewno zastosuję. Cieszę się, że pojawiła się u nas energetyczna karma diamonda o przyzwoitym składzie i cenie.
pozdrawiam.
ps. jak bym miał wybierać po między CHS a np. Eukanubą czy royalem to bez wahania wybieram CHS
OWCZARZ

20 września 2007, 11:33

Ja juz dawno dokonałem takiego wyboru, jednak niektorzy zarzucaja mi ze jestem "glupi" wybierając taką karmę, zza oceanu, nie znaną :lol: Jak to mozliwe ze nie karmie Royalem, przeciez to najlepsza karma na swiecie?????!!!!!!!!! :shock: :D :D :D
Gość

29 września 2007, 14:32

mozliwe ze nie karmie Royalem, przeciez to najlepsza karma na swiecie?????!!!!!!!!!
jeszcze pies szczekałby po rusku ,ja kupiłam tu i tam i co ruskie były royal owszem ale ze sprawdzonego źródła. :!:
ODPOWIEDZ
  • Informacje