Witam. Jakiej jakości jest karma Bosch Lamb & Rice? Czy ktoś może mi podać dokładny skład?
Do jakich karm jakościowo jest porównywalna???
Bosch Lamb & Rice- jakiej jakosci to karma?
Bosch Sensitive Lamb & Rice : Ryż, mączka drobiowa, jęczmień, tłuszcz zwierzęcy, pulpa buraczana, mączka rybna, mączka jagnięca, całe suszone jaja, siemie lniane, drożdże suszone, groszek, hydrolizat białek zwierzęcych, sól.
Bosch Hypersensitive Lamb & Rice: Ryż, mączka drobiowa, mączka jagnięca, suszone całe jaja, tłuszcz zwierzęcy, siemie lniane, hydrolizat białek zwierzęcych, drożdże suszone, sól
Bosch Adult Lamb & Rice: kukurydza, świerze mięso drobiowe, mąka pszenna, pszenica, jęczmień, mączka jagnięca, ryż, tłuszcz zwierzęcy, ośrodki pszeniczne, mączka rybna, pulpa buraczana, siemię lniane, hydrolizat mięsa, groszek, drożdże browarniane.
Wszystkie są bardzo słabej jakości :/ Zawieraja dużo niepotrzebnych zbóż i mączkę drobiową. W dadatku Bosch wcale nie mało kosztuje. Za te pieniądze są dużo lepsze karmy![Smile :)](./../images/smilies/icon_smile.gif)
Bosch Hypersensitive Lamb & Rice: Ryż, mączka drobiowa, mączka jagnięca, suszone całe jaja, tłuszcz zwierzęcy, siemie lniane, hydrolizat białek zwierzęcych, drożdże suszone, sól
Bosch Adult Lamb & Rice: kukurydza, świerze mięso drobiowe, mąka pszenna, pszenica, jęczmień, mączka jagnięca, ryż, tłuszcz zwierzęcy, ośrodki pszeniczne, mączka rybna, pulpa buraczana, siemię lniane, hydrolizat mięsa, groszek, drożdże browarniane.
Wszystkie są bardzo słabej jakości :/ Zawieraja dużo niepotrzebnych zbóż i mączkę drobiową. W dadatku Bosch wcale nie mało kosztuje. Za te pieniądze są dużo lepsze karmy
![Smile :)](./../images/smilies/icon_smile.gif)
W takim razie proszę o podanie jakie to lepsze karmy mogę kupić za te pieniądze tj. ok. 120 zł, bo ja jakoś nie mogę się dopatrzyć w ofercie. Bo chyba nie Brit który mojemu psu nie służył wyjątkowo?
Bo tyle np. kosztuje Bosch Adult Lamb & Rice. Więc jaka karma z jagnięciną za taką cenę jest lepsza? Proszę o odpowiedz.
-
- Informacje
-