Bosch Lamb & Rice- jakiej jakosci to karma?

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gość

25 kwietnia 2007, 10:11

Witam. Jakiej jakości jest karma Bosch Lamb & Rice? Czy ktoś może mi podać dokładny skład?

Do jakich karm jakościowo jest porównywalna???
Gość

26 kwietnia 2007, 17:39

Bosch Sensitive Lamb & Rice : Ryż, mączka drobiowa, jęczmień, tłuszcz zwierzęcy, pulpa buraczana, mączka rybna, mączka jagnięca, całe suszone jaja, siemie lniane, drożdże suszone, groszek, hydrolizat białek zwierzęcych, sól.

Bosch Hypersensitive Lamb & Rice: Ryż, mączka drobiowa, mączka jagnięca, suszone całe jaja, tłuszcz zwierzęcy, siemie lniane, hydrolizat białek zwierzęcych, drożdże suszone, sól

Bosch Adult Lamb & Rice: kukurydza, świerze mięso drobiowe, mąka pszenna, pszenica, jęczmień, mączka jagnięca, ryż, tłuszcz zwierzęcy, ośrodki pszeniczne, mączka rybna, pulpa buraczana, siemię lniane, hydrolizat mięsa, groszek, drożdże browarniane.

Wszystkie są bardzo słabej jakości :/ Zawieraja dużo niepotrzebnych zbóż i mączkę drobiową. W dadatku Bosch wcale nie mało kosztuje. Za te pieniądze są dużo lepsze karmy :)
Gość

26 kwietnia 2007, 19:29

W takim razie proszę o podanie jakie to lepsze karmy mogę kupić za te pieniądze tj. ok. 120 zł, bo ja jakoś nie mogę się dopatrzyć w ofercie. Bo chyba nie Brit który mojemu psu nie służył wyjątkowo?
Gość

26 kwietnia 2007, 19:30

Bo tyle np. kosztuje Bosch Adult Lamb & Rice. Więc jaka karma z jagnięciną za taką cenę jest lepsza? Proszę o odpowiedz.
Bubunia

26 kwietnia 2007, 21:00

A może Acana Lamb&Rice?Jest w mniejszych opakowaniach więc można spróbować,czy psu odpowiada.Czy jestes tym samym "gościem",który pyta o karmy dla alergika?
ODPOWIEDZ
  • Informacje