Szanuję wiedzę Pana dr.Jarka i sam z niej niejednokrotnie korzystam,ale witamin do Boscha to bym nie odpuszczał(połowę dawki zalecanej).Niestety tak jak przy Arionie Premium tak przy Boschu potrzebne są witaminy.
Mozna sobie darować witaminy przy Bioboschu,ale przy normalnym niestety nie.
Chyba ,ze dr Jarek kierował się tym konkretnym przypadkiem ,psem Staszka?
Bosch
Ponawiam pytanie
Mam pytanie moja Bajka je jak narazie Bosch Smal to Medium Breeds już niedługo jej się skończy a skończyła już rok, którą karmę boscha polecacie dla spaniela bo przyznam szczerze nie łapię się w tych ich podziałach które dla jakich ras Które mogę spokojnie kupować wysterylizowanej spanielce ?
Mam pytanie moja Bajka je jak narazie Bosch Smal to Medium Breeds już niedługo jej się skończy a skończyła już rok, którą karmę boscha polecacie dla spaniela bo przyznam szczerze nie łapię się w tych ich podziałach które dla jakich ras Które mogę spokojnie kupować wysterylizowanej spanielce ?
Skład: mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego , kukurydza, jęczmień, ryż , mączka ze świeżego mięsa, tłuszcze zwierzęce, pulpa buraczana, hydrolizowane mięso, mączka z ryby, olej lniany, drożdże, chlorek sodu (sól) , chlorek potasu, ekstrakt z muszli max0,25% , cykoria
główna wada to brak jakości najważniejszych składników - same produkty pochodzenia zwierzęcego (pogrubione)
główna wada to brak jakości najważniejszych składników - same produkty pochodzenia zwierzęcego (pogrubione)