Czy BOSCH jest dobry dla owczarka niemieckiego (2Lata)
Jak dotąd jechał na HILL'S , RC , PPP
Dziwnie niska cena pewnie i karma niezbyt???
Bardzo proszę o info kogoś kto karmił już tą karmą swego psiucha
pozdrawiam
Bosch
Ja nie karmiłam, ale mogę powiedzieć że na pewno to nie jest karma równa z Royalem, Hill'sem czy Pro Planem. Jak dla mnie to Bosch jest średni, moim zdaniem trochę gorszy niż Acana
Mam tę karmę od sponsora ,Nero je ją dopiero 3 tydzień,skład dobry,smakuje mu i tyle,bo za krótko ją stosuję.Ogólnie to średnia półka
Ps,Piszę to ja boguś,niezalogowany,bo od wczoraj mimo starań Pana Marka,nie umę się zalogować
Ps,Piszę to ja boguś,niezalogowany,bo od wczoraj mimo starań Pana Marka,nie umę się zalogować
Dzięki za informacje pytam bo mój piesio jest znudzony karmami , które jadł i chciłam coś zmienic. Ale z drugiej strony nie chce mu dawac byle czego
Więc kup mu Mastery. To najwyższa półka karm: jeszcze wyższa od RC czy Hill'sa. Ma bardzo dobry skład. Moje psy przepadają za tą karmą a ja mam świadomość, że daję im najlepszy produkt na rynku.
Faktycznie możesz spróbować jeszcze Mastery, choć żeby to była jakś super najwyższa półka karm to się nie zgodzę, jak dla mnie karmy bardzo dobre ale nie jakies "ponad" RC a tym bardziej Hill'sem Ale zdania bywają różneAnonymous pisze:Więc kup mu Mastery. To najwyższa półka karm: jeszcze wyższa od RC czy Hill'sa. Ma bardzo dobry skład.
Mastery to karmy produkowane przez jeden z najlepszych koncernów farmaceutycznych. Mnie powola ich skład. Psy je chętnie jedzą. To dla mnie ważne. Ja cenię je za brak chemii, której choćby w RC pełno...
moj psiak fanem suchego nie jest, ale bosh to mu chyba z tego co probowal najmniej smakował
- staszko_i_aras
- Kontakt:
Czy Bosch /adult maxi/ wymaga podawania dodatkowo preparatów witaminowych?
PS. Interesuje mnie zwłaszcza opinia P.dra Jarka
PS. Interesuje mnie zwłaszcza opinia P.dra Jarka
nie dodawałbym nic do niego.
Mam pytanie moja Bajka je jak narazie Bosch Smal to Medium Breeds już niedługo jej się skończy a skończyła już rok, którą karmę boscha polecacie dla spaniela bo przyznam szczerze nie łapię się w tych ich podziałach które dla jakich ras Które mogę spokojnie kupować wysterylizowanej spanielce ?
-
- Informacje
-