Brak apetytu.

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Kk

09 kwietnia 2006, 12:29

dziekuje za odpowiedz.jakos chyba z tego BARFA zrezygnuje kosci z miesem.. niebardzo. wiec prosze o odpowiedz w sprawie czy zdrowe jest to mięso w kostkach ? chciałabym je mieszac z acana.wtedy mój piesek czysci miske do dna.
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

11 kwietnia 2006, 23:12

zależy co te kostki zawierają.
AGNIESZKA 555

22 kwietnia 2006, 12:27

dzien dobry. przeglądam wasze forum i ten temat chyba najblizej przypomina mi p[roblem z mo9m psem.otoz od peewnego czasu malo je.jak byl mlodszy byl z niego niezly zarlkoczek.a teraz je ale malo..jak na psa ktorego postura powinna byc bardziej rozbudowana on jest szczuplutki. nasz wet ma tyle pacjentow ze szkoda mi z nim latac co chwila .tym bardziej ze pies robi normalne kupki.niewykazuje dziwnego zachowania.dpostaje jedzenie 2 razy dziennie zjada polowe tego co dostaje.niejest az tak źle ale jednak chcialabym zeby wygladal troszkelepiej . moje pytanie czy mozna mu podac jakis preparat na apetyt? myśle np o : http://www.krakvet.pl/product_info.php? ... ts_id=1937 i cczy nadaje sie t odla psa 9miesiecznego? mam jeszcze jedno pytanie od malego daje psu siemie lniane. dodstaje on je zawsze w czwartek na poprawienie siersci.czy to wystarcza jak teraz pies jest juz strarszy i wiekszy <ma 9 miesiecy> czy moze dawad dalej tylko raz w tygodniu. a co do opisu wyzej o miesie to polecam.ja tez drugiego psa dokarmiam w ten sposob i zjada swietnie.jednak nie kazdemu psu odpowiada takie zywnienie.
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

23 kwietnia 2006, 22:16

co to jest za pies?
Agnieszka5555

24 kwietnia 2006, 09:07

jeden to Golden moj a znajomej z podobnym problemem Labrador.tylko mój ma 9 miesiecy a jej chyba 11
ODPOWIEDZ
  • Informacje