Brak apetytu u buldoga angielskiego
Witam! Mam ogromny problem, mój półtoraroczny buldog angielski zjadający Biomill w każdych ilościach przestał jeść. Zmiana karmy nic nie dała, przejście na jedzenie gotowane tez nic nie zmieniło. Wprost przeciwnie, zaczął wymiotować. Może ktos ma lub miał podobny problem, jaka jest na to rada? Może popełniam jakiś błąd? Poradźcie jak go karmić!
Moze coś mu dolega??
Jezeli psiak nagle traci apetyt, i nic go nie rusza to moze to byc objaw jakiejs choroby. Moze dla pewności przejdż się do weta.
Moja od małego była niejadkiem, musiałam niezle kombinowac zeby zjadała... dodawałam tuńczyka, bialy serek, podlewałam oliwą, czasem troszkę tranu... ale sumasumarum zjadała jakoś... teraz ma taki apetyt ze jej z kuchni wygonic nie moge
Jezeli psiak nagle traci apetyt, i nic go nie rusza to moze to byc objaw jakiejs choroby. Moze dla pewności przejdż się do weta.
Moja od małego była niejadkiem, musiałam niezle kombinowac zeby zjadała... dodawałam tuńczyka, bialy serek, podlewałam oliwą, czasem troszkę tranu... ale sumasumarum zjadała jakoś... teraz ma taki apetyt ze jej z kuchni wygonic nie moge
może faktycznie zle sie pocZuł i sam sobie zrobił głodówke... jezeli wet w badaniu krwi nie stwierdził zadnych zmian, załatwia się normalnie?? Tzn biegunki?? wymioty??
Jezeli za 1-2 dni nie minie a pies bedzie tracił siły to chyba trzeba bedzie odwiedzic innego weta....
A może jakas suka w okolicy ma cieczkę??? Np u sąsiadów.???
Jezeli za 1-2 dni nie minie a pies bedzie tracił siły to chyba trzeba bedzie odwiedzic innego weta....
A może jakas suka w okolicy ma cieczkę??? Np u sąsiadów.???
pilnie bardzo dokładnie zbadaj psa , tak nie może się dziać.