Więc tak ...karmę już mamy w domu skarmiona. U nas problemu z jedzeniem nigdy nie było.
Karma wygląda ok.
Minus....granulat jak dla kota
CANIDAE
dosmaczalam olejem lnianym,potem rybnym,pozniej masłem ,a teraz raczy zjesc jesli dorzucę trochę puszki -np.animondy
-
Dosmaczajcie dalej...Aż zabraknie Wam pomysłów
e tam,Panie Robercie jak już zabrnęłam z tym dosmaczaniem a kochany Gamoń nie chce inaczej zjeść,to co mogę innego robić ? Ja sobie zdaję sprawę, że to moja wina ...
Podawałam tą karmę i muszę napisać beznadzieja- pies po 2 tygodniach zaczął tracić sierść, pojawił się łupież, i oprócz tego kupy nie takie jak powinny. Oddałam pół worka sąsiadce (a właściwie jej kundelkowi) i sytuacja się po takim samym czasie powtórzyła. W tej cenie znam lepsze karmy i pod względem ceny jak i przyswajalności. Pisałam do sklepu w którym zamówiłam tą karmę ale nie raczyli odpisać czyli wiedzą że sprzedają chłam.
Szafirro pisze:Podawałam tą karmę i muszę napisać beznadzieja- pies po 2 tygodniach zaczął tracić sierść, pojawił się łupież, i oprócz tego kupy nie takie jak powinny. Oddałam pół worka sąsiadce (a właściwie jej kundelkowi) i sytuacja się po takim samym czasie powtórzyła. W tej cenie znam lepsze karmy i pod względem ceny jak i przyswajalności. Pisałam do sklepu w którym zamówiłam tą karmę ale nie raczyli odpisać czyli wiedzą że sprzedają chłam.
Ojej...ten post mnie zmartwił, gyż ja również zakupiłam dla mojego pieska karmę Canidae licząc na jej znakomitą jakość. Do niedawna mój piesek był karmiony gotowanym jedzonkiem i pomimo dodawania dodatkowych witamin zauważyłam zmianę w wygladzie sierści i problem z rozdwajajacymi się pazurkami. Szukając informacji na ten temat dowiedziałam się, iż przyczyną może być niedobór mikro i makroelementów, dlatego zdecydowałam się przejść na suchą karmę.
Po przeczytaniu powyższego posta mam ogromne obawy czy w dalszym ciągu zmuszać mojego zwierzaka do jedzenia tej karmy czy poszukać czegoś innego. Jaka zatem karma jest przez Was sprawdzona, którą można byłoby polecić dla małej istoty ważącej 2 kg i w dodatku niesamowicie wybrednej ?
Gość pisze:Szafirro pisze:Podawałam tą karmę i muszę napisać beznadzieja- pies po 2 tygodniach zaczął tracić sierść, pojawił się łupież, i oprócz tego kupy nie takie jak powinny. Oddałam pół worka sąsiadce (a właściwie jej kundelkowi) i sytuacja się po takim samym czasie powtórzyła. W tej cenie znam lepsze karmy i pod względem ceny jak i przyswajalności. Pisałam do sklepu w którym zamówiłam tą karmę ale nie raczyli odpisać czyli wiedzą że sprzedają chłam.
Ojej...ten post mnie zmartwił, gyż ja również zakupiłam dla mojego pieska karmę Canidae licząc na jej znakomitą jakość. Do niedawna mój piesek był karmiony gotowanym jedzonkiem i pomimo dodawania dodatkowych witamin zauważyłam zmianę w wygladzie sierści i problem z rozdwajajacymi się pazurkami. Szukając informacji na ten temat dowiedziałam się, iż przyczyną może być niedobór mikro i makroelementów, dlatego zdecydowałam się przejść na suchą karmę.
Po przeczytaniu powyższego posta mam ogromne obawy czy w dalszym ciągu zmuszać mojego zwierzaka do jedzenia tej karmy czy poszukać czegoś innego. Jaka zatem karma jest przez Was sprawdzona, którą można byłoby polecić dla małej istoty ważącej 2 kg i w dodatku niesamowicie wybrednej ?
z bardziej popularnych karm możesz spróbować ROYAL CANIN Mini Exigent 4kg, jeśli jesteś wtajemniczona spróbuj BIOMILL Adult Mini 7,5kg
dodatkowo kup sobie jakieś witaminy dla psa - jest ich masa na rynku
jak nie przejdzie to do weterynarza- to co piszesz może być objawem jakiejś choroby
poza tym nie sugerowałabym się opiniami osób które nie są zarejestrowane, widać że to jakaś kampania reklamowa robiona pod tą karmę... szczerze mówiąc się zdziwiłam bo inny skład jest na stronie, inny na opakowaniu.... ale to już inna kwesita, ewidentnie sprzedawcy tych karm cos kombinują...
Szafiro dlaczego w ten sposob piszesz o mnie ? To że karmię pieska Canidae nie jest zadną reklamą a twoja opinia jest dla mnie krzywdząca. Uwazasz,ze racja jest tylko twoja bo piesek zle się czul na tej karmie ? Po Acanie rowniez niektore pieski chorują a ja nie jestem zadną dystrybutorką i za namową Pana Roberta przestawiłam psinkę na Canidae i jestem bardzo zadowolona:)
pozdrawiam
pozdrawiam
i rejestracja nie ma tu nic do rzeczy a twoj ton i ocenianie kogos z perspektywy handlu karmami jest nie na miejscu Pozwolilam sobie tylko napisac ze u mnie karma Canidae sie sprawdza i wg ciebie moja opinia nie jest nic warta bo nie jestem zarejestrowana / trochę nieladnie postepujesz...