CANIDAE
Witam. Czy słyszeliście o tej karmie? Jakiej ona jest jakości? Wiecie może gdzie można ją kupić?
Kiedyś coś o niej słyszałam. Nie jest najlepszej jakości, nic rewelacyjnego, powiedziałabym nawet słabizna. Ja widziałam na stronie importera, ale nie pamiętam adresu. W żadnym zoologu do tej pory nie widziałam
Dama wez nie pisz tych samych bzdur w roznych miejscach jak sie nie znasz co ?? czytalas odpowiedz do tematu o Canidae ?? chyba nie ... to przeczytaj raz jeszcze .... a jak juz zdobedziesz torhce iwdzy w tematach karm to moze przestaniesz byc slabiznaDamaKier pisze:Kiedyś coś o niej słyszałam. Nie jest najlepszej jakości, nic rewelacyjnego, powiedziałabym nawet słabizna. Ja widziałam na stronie importera, ale nie pamiętam adresu. W żadnym zoologu do tej pory nie widziałam
DamaKier napisał:
Ostatnio przeglądałam ich stronę i w karmie dla dorosłych psów było 9,5% białka . Ogólnie składzik słaby, choć nie stosowałam na swoim psie- jakoś nie zamierzam, bo za ta cenę można naprawde wybrać coś korzystniejszego
... to chyba nie byla strona Canidae .... karmy Canidae sa bardzo wysokiej jakosci bez kukurydzy, pszenicy, soi, otrębów czy wypełniaczy zbożowych, naturalnie konserwowana, posiadająca w swym składzie kurczaka, indyka , jagniecine, jako wypełniacz stosowany jest zawsze ryż .... co prawda nie ma jeszcze w Polsce pełnej oferty tej firmy, ale miejmy nadzieje, że to się zmieni Canidae All Life Stages ma 24% białka, a nie jak podałaś DamoKier 9,5% ........
7.5% białka i 5,5% tłuszczu ma owszem Canidae, ale karma mokra w puszce.
Nie rzucaj się, bo ja bzdur nie wypisuję . Sam się najpierw doucz, a nie z pazurami wyskakujesz. Weszłam na stronę tej karmy i przeglądałam składy. Karma dla psów dorosłych miała dokładnie 9,5% białka. Piszę to, co widziałam. To przykre, ze karma Canidae podaje sprzeczne informacje- to już nie najlepiej o nich świadczy. Jest jeszcze druga opcja: Jesteś napalonym dystrybutorem, który nie chce zszargać "dobrego" imienia swoich towarów. Miałam z takimi do czynienia, wtedy robili to samo ale z karma PROFormance. Można było mówic o niej jedynie dobrze- wszelkie złe opinie były pomyłką i zaraz doszukiwano się błędu własciciela
Karma jest dostępna w XXXXXXXXXXXXXX. Właśnie zamówiłam duży worek wersji bez zbożowej, zobaczymy jakie będą efekty .
Widzę że ktoś usunął mój wpis :/ znalazłam jeden sklep który ma ta karmę, cena jest atrakcyjna , dodatkowo do 03 grudnia przy zmówieniach za ponad 180 zł - jeśli dopisze się w uwagach słowo "Canidae " otrzymuje si zniżkę 40 zł na duży worek. (może samej nazwy skasują XXXXXXXX
[quote="Gość"] dodatkowo do 03 grudnia przy zmówieniach za ponad 180 zł - jeśli dopisze się w uwagach słowo "Canidae " otrzymuje si zniżkę 40 zł na duży worek. (może samej nazwy skasują -XXXXXXXXXXXXXXA skąd info o takiej promocji, bo na stronie nie widzę?
Gość pisze:Gość pisze: dodatkowo do 03 grudnia przy zmówieniach za ponad 180 zł - jeśli dopisze się w uwagach słowo "Canidae " otrzymuje si zniżkę 40 zł na duży worek. (może samej nazwy skasują -XXXXXXXXXXXXXXA skąd info o takiej promocji, bo na stronie nie widzę?
To jest informacja o promocji dla "stałych klientów " - było przesyłane mailem. Ja zamówiłam i rzeczywiście zapłaciłam mniej niż na stronie.
-
- Informacje
-