Canidae
Ostatnio przeglądałam ich stronę i w karmie dla dorosłych psów było 9,5% białka . Ogólnie składzik słaby, choć nie stosowałam na swoim psie- jakoś nie zamierzam, bo za ta cenę można naprawde wybrać coś korzystniejszego
... to chyba nie byla strona Canidae .... karmy Canidae sa bardzo wysokiej jakosci bez kukurydzy, pszenicy, soi, otrębów czy wypełniaczy zbożowych, naturalnie konserwowana, posiadająca w swym składzie kurczaka, indyka , jagniecine, jako wypełniacz stosowany jest zawsze ryż .... co prawda nie ma jeszcze w Polsce pełnej oferty tej firmy, ale miejmy nadzieje, że to się zmieni Canidae All Life Stages ma 24% białka, a nie jak podałaś DamoKier 9,5% ........DamaKier pisze:Ostatnio przeglądałam ich stronę i w karmie dla dorosłych psów było 9,5% białka . Ogólnie składzik słaby, choć nie stosowałam na swoim psie- jakoś nie zamierzam, bo za ta cenę można naprawde wybrać coś korzystniejszego
7.5% białka i 5,5% tłuszczu ma owszem Canidae, ale karma mokra w puszce.
-
- Informacje
-