ciekawa jestem opini o tej karmie, jest to kolejny produkt podobny do Lukullusa i Markus Muhle, z tym że z ekologicznych składników (kury hodowane na wolnym wybiegu, ryba z oceanu arktycznego)
Szwajcarskie suszone mięso z kury (Poulet Suisse), gotowane na parze ziemniaczki, suszona ryba morska, brązowy ryż, zmiksowane warzywa (cykoria, buraki, seler, mangold, pasterniak, korzeń pietruszki), tłoczony na zimno olej (lniany, rzepakowy, z ochecha włoskiego, z wiesiołka), mąka z kasztanów, kiełki ryżu, mieszanka morska (algi, małże, olej rybny, mięso z raków), alpejskie zioła (alfalfa, koperek, pokrzywa, mlecz, kminek, rumianek, tymianek, kozieradka pospolita, liście maliny, liście jeżyny, goryczka), ziarno ostropestu plamistego, ziemia lecznicza, olej z rozmarynu, kwiat aksamitki.
skład ciekawszy od markusa, ale i cena sporo wyższa. Co sądzicie o tego typu karmach ekologicznych?
canis naturals
Alto- jeśli Ci się sprawdza Markus Muhle,zostań przy nim osobiście myślę,że wystarczy tej natury która jest w MM(mimo,ze jestem zwolennikiem składników naturalnych),bo co za dużo to nie zdrowo,a dodatkowo w takich karmach 30% ceny płacisz za magiczne opisy składników i nazwę.
Naprawdę Markus jest b.dobrą karmą.
Naprawdę Markus jest b.dobrą karmą.
-
- Informacje
-