Ceny karm w USA a w POLSCE
wielka głupotą było "wygnanie" Gizia - bo nie sądzę żeby jeszcze sie odezwał.
A tyle można by było ciekawych rzeczy się dowiedzieć.
Owczarz jesteś wielkim ignorantem, intrygantem - a tacy niestety maja najwięcej popleczników.
i znów wszyscy będą słuchać rad. np. goski, która jeszcze wczoraj nic nie wiedziała o glukozamine a dziś jest ekspertem w dziedzinie jej wchłaniania się.
Owczarz jesteś wielkim ignorantem, intrygantem - a tacy niestety maja najwięcej popleczników.
i znów wszyscy będą słuchać rad. np. goski, która jeszcze wczoraj nic nie wiedziała o glukozamine a dziś jest ekspertem w dziedzinie jej wchłaniania się.
Lolo nie wdaje sie w rzadne juz przepychanki słowne. Jesli Ci zalezy na poradach GIZIU to sobie napisz do niego na priv, droga wolna.
Wiedział to on jak faszerować psy roznymi podejrzanymi specyfikami aby pobijały rekordy.
A goski nie osadzaj bo nie wiesz jakim jest człowiekiem z jaką wiedzą i może mieć większy zasób wiedzy niż Twoj.
Czy ja jestem ignorantem????? No jesli ktos uzywa tu takich slow jak "wpieprzac sie" czy "zamknij sie" to niech bedzie ze jestem ignorantem bo taka osobe trzeba tylko i wylacznie zignorowac. Chyba ze Ty Lolo zgadzasz sie z jezykiem jakiego uzywa GIZIU?
Wiedział to on jak faszerować psy roznymi podejrzanymi specyfikami aby pobijały rekordy.
A goski nie osadzaj bo nie wiesz jakim jest człowiekiem z jaką wiedzą i może mieć większy zasób wiedzy niż Twoj.
Czy ja jestem ignorantem????? No jesli ktos uzywa tu takich slow jak "wpieprzac sie" czy "zamknij sie" to niech bedzie ze jestem ignorantem bo taka osobe trzeba tylko i wylacznie zignorowac. Chyba ze Ty Lolo zgadzasz sie z jezykiem jakiego uzywa GIZIU?
Lolo miło ze wiesz lepiej co ja wczoraj wiedziałam a czego nie...Lolo pisze:wielka głupotą było "wygnanie" Gizia - bo nie sądzę żeby jeszcze sie odezwał.
to ze nie zdawałam sobie sprawy jakie jest wchłanianie chlorowodrku a jakie siarczanu to nie znaczy ze o niczym nie miałam pojęcia... chyba ze ty nie rozumiesz tego
A stan mojej wiedzy sie nie martw jest wystarczająco większy od twojego
W pełni popieram uzytkownika OWCZARZ.Juz nie raz zaobserwowałem ze pomogl tu merytoryczną radą wielu osobom i wiele osob go tu ceni i nie moze byc tak ze przychodzi ktoś i uzywa takich slow jakie OWCZARZ zacytował.
Bo tacy uzytkownicy sieją tylko tu zamęt, a nam potrzeba więcej takich fachowcow tutaj jak OWCZARZ, ATA czy Robert Alka.
Bo tacy uzytkownicy sieją tylko tu zamęt, a nam potrzeba więcej takich fachowcow tutaj jak OWCZARZ, ATA czy Robert Alka.
Tak czytam Państwa wątek cały widząc tu bezsensowne spory i kłótnie, jak niektórzy użytkownicy wykazują się brakiem kultury....Coś zatrwazającego.
Jeśli juz wyraził ktoś swoje zdanie na temat, to ja też rzucę swoje trzy grosze, choc właściwie bardziej jestem tu obserwatorem niż kiedykolwiek zabieram tu głos.
Zgadzam się z przedmówcą.... tacy uzytkownicy jak owczarz, ata i robert alka wielokrotnie udowodnili, że są osobami na których pomoc można liczyć.
Chocby poświęcając swój czas tutaj. Więc proszę zastanówcie się, jedni użytkownicy przychodzą i odchodzą, a tacy stali bywalcy jak owczarz,Ata czy Robert Alka są tutaj cały czas i na nich oprócz oczywiście na pierwszym miejscy dr Jarka, można liczyć najbardziej.
Jeśli juz wyraził ktoś swoje zdanie na temat, to ja też rzucę swoje trzy grosze, choc właściwie bardziej jestem tu obserwatorem niż kiedykolwiek zabieram tu głos.
Zgadzam się z przedmówcą.... tacy uzytkownicy jak owczarz, ata i robert alka wielokrotnie udowodnili, że są osobami na których pomoc można liczyć.
Chocby poświęcając swój czas tutaj. Więc proszę zastanówcie się, jedni użytkownicy przychodzą i odchodzą, a tacy stali bywalcy jak owczarz,Ata czy Robert Alka są tutaj cały czas i na nich oprócz oczywiście na pierwszym miejscy dr Jarka, można liczyć najbardziej.
tak fajnie by było prowadzić konstruktywna rozmowę nawet z tzw 'pieprzykiem', ale na poziomie i był moment ze tak było ...
a czy ktoś stosował ten preparat z kolagenem do którego link podawałam podobno wg jednego ze znajomych hodowców i weta działa bajecznie?
http://orling.pl/GELACAN%20PROFI.htm
a czy ktoś stosował ten preparat z kolagenem do którego link podawałam podobno wg jednego ze znajomych hodowców i weta działa bajecznie?
http://orling.pl/GELACAN%20PROFI.htm
Z tego co dobrze pamietam było coś chyba tu swego czasu na forum o tym preparacie, ale sam nie stosowałem wiec nie wiem..... Wiesz ja proponuje załozyc osobny temat odnosnie takich pytan, bo tematem tego postu są Ceny karm w USA a w Polsce a zrobił sie okropny bałagan:)
Mam nadzieję, że jednak nie dał się przegnać, bo jego wiedza i doświadczenie bardzo nam się tutaj przydadzą, a przy tym GIZIU ma dystans do samego siebie i duże poczucie humoru, czego niektórym jednak brakuje .Lolo pisze:wielka głupotą było "wygnanie" Gizia - bo nie sądzę żeby jeszcze sie odezwał.
-
- Informacje
-