Chicopee, RC czy pro plan?
Zobaczcie sobie jeszcze raz na stronkę tej karmy piszę tam ,,Kanadyjskie karmy chicopee.." jakby ktoś miała jeszcze jakieś wątpliwości
przyczepie sie do watku gdzie jest produkowana...
1) na worku jest napisane (dzisiaj sprzwdzalem w sklepie) produced for Harrison P.PInc, czyli wyprodukowane dla Harrisson a nie przez.... tu to prawie robi sporą różnice ??? (dla mnie)
2) na kanadyjskiej stronie jest napisane :
About Harrison Pet Products
Harrison Pet Products is a privately-owned, rapidly growing company based in Ontario, Canada. We sell and market specialty pet foods in Asia, Europe, South America and, of course, Canada. Promotional support programs are included.
NIE JEST NAPISANE MY PRODUKUJEMY I SPRZEDAJEMY , A TYLKO MY SPRZEDAJEMY...
niestety dalej twierdze ze Chicopee nie jest z kanady...
a jesli tak jest to dla mnie jest to nadużycie marketingu
1) na worku jest napisane (dzisiaj sprzwdzalem w sklepie) produced for Harrison P.PInc, czyli wyprodukowane dla Harrisson a nie przez.... tu to prawie robi sporą różnice ??? (dla mnie)
2) na kanadyjskiej stronie jest napisane :
About Harrison Pet Products
Harrison Pet Products is a privately-owned, rapidly growing company based in Ontario, Canada. We sell and market specialty pet foods in Asia, Europe, South America and, of course, Canada. Promotional support programs are included.
NIE JEST NAPISANE MY PRODUKUJEMY I SPRZEDAJEMY , A TYLKO MY SPRZEDAJEMY...
niestety dalej twierdze ze Chicopee nie jest z kanady...
a jesli tak jest to dla mnie jest to nadużycie marketingu
Bo jest dobrej jakości Przynajmniej moje psy znakomicie na niej sie mająATA pisze:Dla mnie może być produkowana nawet na Biegunie Północnym, byle była dobrej jakości
Co do rybnej karmy to powiem , że rewelacja.
Mam psa który po każdej jednej karmie miał mega biegunki , rybke przyswaja znakomicie , kupy małe (co u dobka jest rzadkością , on zawsze wypróżniał się bardzo obficie) nie gazuje , sierść super błyszcząca , badania wyszły jak u młodego psa ,a dobek lat ma 10 , kondycja fantastyczna.Lekarz był w pod ogromnym wrażeniem pytając czym pies jest karmiony.
Koleżanki labrador , po wszystkich karmach mowa z wyższej półki drapał się straszliwie więc dałam jej na próbę rybną chicopee i strzał w 10 - pies się nie drapie , pięknie wygląda.
Ale jak to w życiu bywa co jednemu psauje drugiemu może zaszkodzić.
Dlatego nie mogę każdemu powiedzieć by karmił chicopee bo fantastyczna ,a nóż widelec innemu psy nie będzie służyć.
Dla moich psów karma prawie idealna
I co najważniejsze , pitbullka ,zepsuta na gotowanym żarciu , za nic w świecie nie chciała karmy w granulkach nawet powąchać , rybną chicopee z małym oszustwem (odrobina oleju , mleka) wcina aż miło.
Sierść u psów po tej karmie wygląda jak posmarowana brylantyną Nie jeden się mnie pytał co robie że psy tak się błyszczą.
Dawkowanie też jest przyzwoite i psy nie chodzą głodne.Cena też bardzo zachęcająca.Karma pachnie ładnie.Trochę się obawiałam zamawiając pierwszy worek czy nie będzie mi śmierdziało w domu zdechłą rybą i muszę powiedzieć że po otwarciu wora miło byłam zaskoczona.
Tak wygląda moja suka na tej karmie
http://images20.fotosik.pl/326/48558900cd2b6566.jpg
Gość i tak jest nieźle jak produkują ją Niemcy - liczę ze jest tak jak z proszkami do praniaAle jak to w życiu bywa co jednemu psauje drugiemu może zaszkodzić.
Dlatego nie mogę każdemu powiedzieć by karmił chicopee bo fantastyczna ,a nóż widelec innemu psy nie będzie służyć.
-
- Informacje
-